1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia hrála celý druhý poločas v oslabení a zvládla vyrovnat!


Branky


0

Sousedské derby mezi domácí Slavií České Budějovice a hosty z Roudného bylo na programu 17. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté...

Od úvodních minut bylo jasné, že ani jeden z týmů nechce tahat za kratší provaz, nasazení z obou stran bylo opravdu značné, ale bez vážnějšího zakončení. Ze strany domácích zahrozil nejprve Mizera, když po rychle rozehrané standardní situaci nemířil z úhlu přesně. Následně se dostal do dobré střelecké příležitosti Kladenský, ale toho zradilo zpracování přihrávky od Wejskraba a rovněž nezamířil mezi tři tyče. Ve 34. minutě udeřili hosté a šli do jednobrankového vedení, když po standardní situaci na zadní tyči poslal míč do sítě Matěj Otepka, 0:1 pro hosty. Domácí mohli rychle odpovědět, když dobře hrající Wejskrab o pár minut později přesprintoval hostujícího stopera Vogla, ještě před vybíhajícím brankářem Bartizalem stačil zakončit, ale jeho pokus si cestu do sítě nenašel. Současně byl však Wejskrab faulován a domácí dostali výhodu zahrávání přímého kopu z hranice velkého vápna. K jeho exekuci se jako již tradičně postavil Slípka a hosté měli co dělat, aby si nakonec míč nesrazili do vlastní branky. Ve 41. minutě si Bartizal dokázal poradit s nebezpečným projektilem, který z přímého kopu ze vzdálenosti zhruba 25 metrů vyslal Vondroušek.

I přes početní nevýhodu dokázali domácí vyrovnat...

Domácí chtěli určitě po přestávce minimálně smazat jednogólové manko z prvního poločasu, ale hned ve 47. minutě jim jejich plány nabouralo vyloučení Vršitého. Vše se seběhlo tak, že Roudné podniklo útok po pravé straně, přihrávku soupeře vystihl gólman Wolf, kterého však soupeř zasáhl kopačkou do oblasti hlavy, Vršitý neudržel nervy na uzdě a protihráče následně srazil rukama k zemi. V následujících minutách po vyloučení však na domácím týmu nebylo vůbec znát, že hrají v početní nevýhodě. I nadále byla Slavia velmi aktivní a nebezpečná směrem dopředu. Nejprve se nepovedlo zamířit přesně mezi tři tyče Slípkovi, ale v 60. minutě už mohli domácí fanoušci slavit. O vyrovnání se postaral Pavel Mizera, který se šikovně prosmýkl mezi hostujícími obránci a poradil si i vybíhajícím brankářem. Na obou týmech bylo vidět, že chtějí zápas vyhrát. Nebezpečné útočné výpady likvidovala domácí obrana s vypětím všech sil. V 72. minutě byli domácí blízko vedení, když po Slípkově přímém kopu hlavičkoval těsně vedle tyče Dvořák. Závěr zápasu byl spíše v režii Roudného, ale ani hosté se už prosadit nedokázali a utkání tak skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Místní derby bylo od začátku vyrovnané, důležitý první gól dali hosté po vypadlém míči z rohu. Když byl vyloučen zkraje druhé půle Vršitý za hrubost, vůbec to s námi nevypadalo dobře, hráči ale prokázali velkou bojovnost a vůli. Mizera po průniku mezi stopery vyrovnal, Dvořákově hlavičce pak chyběl kousíček k úplnému obratu. Remíza odpovídá průběhu zápasu, v závěru to byli totiž hosté, kteří nás zmáčkli, takže bod bereme.

TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Do zápasu jsme šli s několika změnami v sestavě a musím říct, že mladí kluci to zvládli velmi dobře! V první půli jsme šli po rohu do vedení, když se trefil Otepka. Ve druhém poločase došlo k vyloučení domácího hráče a bohužel to nám paradoxně ublížilo, jelikož jsme se uchýlili k nakopávání míčů, místo toho abychom se zklidnili a kombinačně domácí, kteří byli v deseti, přehráli po zemi. Po naší chybě ve středu hřiště jsme inkasovali na 1:1. Před solidní diváckou návštěvou se hrálo kvalitní derby. Remíza je spravedlivá a pro nás dobrý bod z venku od kvalitního soupeře.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Šanda [-] , D. Vondroušek [-] (72. T. Dvořák [-] ) , P. Kindermann [-] (80. D. Mareš [-] ) , O. Wegenkittl [-] , T. Wejskrab [-] , P. Kladenský [-] (55. J. Korbel [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , J. Hejna [-] (85. L. Kolárik [-] ) , P. Mizera [-] (63. F. Pauch [-] )

TJ Malše Roudné B
M. Bartizal [-] - A. Trejbal [-] (20. S. Kubeš [-] ) , D. Rottenborn [-] , V. Vacek [-] , D. Samek [-] (77. F. Vávra [-] ) , M. Štěpánek [-] (67. F. Řehák [-] ) , M. Otepka [-] (63. Y. Amara [-] ) , T. Troup [-] , F. Matoušek [-] , J. Vopelka [-] , J. Vogl [-]

ŽK: 25. D. Rottenborn , 35. J. Vogl , 42. D. Samek , 47. S. Kubeš , 58. M. Štěpánek . ČK: 47. T. Vršitý .
Hráči zápasu: T. Wejskrab , O. Šanda - V. Vacek .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šimšík Jan - PÍSEK Martin, VEJČÍK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.