T. Hrubý 29.
R. Čapek 44. (vl.)
T. Hrubý 65.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice doma obraly o body Lokomotivu


Branky


29. T. Hrubý , 44. R. Čapek (vl.) , 65. T. Hrubý - 26. T. Choutka
0

Českobudějovická Lokomotiva o uplynulém víkendu zajížděla ke svému utkání na hřiště Ledenic, které se již nejspíše sestupu nevyhnou, ale i přesto dohrávají sezónu se ctí, což v zápase také předvedly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva své vedení neudržela...

Na začátku zápasu chvíli trvalo, než se hráči obou týmů dostaly do hry, což bylo patrné z nepřesností v kombinaci. Jako první se vedení ujali hosté z Českých Budějovic, kteří šli do vedení ve 26. minutě zásluhou Tomáše Choutky, který otevřel skóre zápasu, když se k němu po souboji mezi domácím brankářem a hostujícím útočníkem odrazil míč, 0:1. Ledenice však zvládly rychle odpovědět a stav utkání opět srovnat, když ve 29. minutě chtěl hrát hostující Kamiš malou domů, ale domácí útočník ho v souboji přehlavičkoval, poslal míč na svého spoluhráče Hrubého, který proměnil, 1:1. Ještě před koncem prvního poločasu zvládli domácí zápas obrátit ve svůj prospěch, když došlo k velké chybě v komunikaci mezi hostujícími obránci, kteří si tak dlouho dávali přednost, až se míč dostal až za brankovou čáru, 2:1.

Ledenice si vítězství pojistily...

Snaha hostů o vyrovnání ve druhé pětačtyřicetiminutovce byla spíše platonická, jelikož z jejich útočných pokusů se do nějakého vážnějšího ohrožení Mičanovy svatyně nedostali. Naopak domácí přidali pojistku v podobě třetího gólu, když se po centru ze strany prosadil v 65. minutě opět Hrubý a zapsal se tak již podruhé na střeleckou listinu utkání. Po této brance už domácí v poklidu kontrolovali hru a svého soupeře do žádných nebezpečných akcí takřka nepouštěli. Po závěrečném hvizdu hlavního arbitra si tedy Ledenice připsaly tři body, které již však bohužel pro ně nebudou mít na záchranu v soutěži nejspíše žádný vliv.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Z naší strany celkem zvládnutý zápas, po většinu času jsme měli zápas pod kontrolou. Sice jsme prohrávali 0:1 po takovém sporném gólu a naše hra byla chvíli trochu nervózní, ale následně jsme proměnili tři šance a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Je jen škoda, že to nebude stačit na to, abychom se posunuli v tabulce malinko výš.

TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč): Naše sobotní představení v Ledenicích byla jedním slovem bída. Asi jsme byli již uspokojeni postavením v tabulce a jistotou toho, že i v příští sezóně budeme hrát 1. A a podali jsme bezkrevný a nebojovný výkon, což poslednímu celku tabulky bohatě stačilo na to, nás porazit.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] (85. P. Vajgel [-] ) , M. Kožant [-] (89. F. Kopecký [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (68. K. Havelka [-] ) , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , M. Kopáček [-] , M. Michner [-] (88. J. Řimnáč [-] )

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] (80. O. Zajíček [-] ) - D. Hostek [-] , T. Choutka [-] , S. Nechuta [-] , J. Květoun [-] - O. Jánošík [-] (71. D. Malý [-] ) - L. Nebor [-] (67. Z. Marek [-] ) , R. Čapek [-] (62. Š. Sahan [-] )

ŽK: 36. L. Winkler , 36. M. Volf , 59. T. Hrubý - 23. J. Květoun , 35. J. Hruška , 51. P. Křiváček .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - KROUTL Vít, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.