Jednoznačná výhra Volyně


0

Volyně se mohla vyšoupnout na čelo tabulky a té šance se chopila opravdu bravurně. FC Vlachovo Březí bylo téměř bez šance, a tak si odvezlo debakl v podobě čtyř branek v jejich síti. Nově můžete ohodnotit úroveň hry, rozhodčí nebo jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němeček odstartoval kanonádu

Utkání mezi Volyní a Vl. Březím se vyvíjelo opatrně. Vlachovu Březí se na jaře nedaří výsledky 2:1, 1:0, když jim to tam spadlo ze tří střel, tak se s nimi táhne mírná krize. Ve 37. minutě dal první branku zápasu střelec Jiří Němeček a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí. To nebylo zase tak hrozné pro hosty, jenomže nevěděli, co je čeká ve druhém poločase.

Rychlý nástup Volyně rozhodl

Již dvě minuty po přestávce se trefil Jan Kubeš. O čtyři minuty později přidal třetí branku do sítě Vlachova Březí Jiří Němeček, tou brankou ukázal, nejen proč je platným hráčem, ale také rozhodl o výsledku zápasu. Posunul svůj tým na první místo v tabulce. Zbytek zápasu se spíše dohrával. Sice si hosté vypracovali brankové příležitosti, tak to byli znovu domácí, kteří v 75. minutě Filipem Gašparem přidali čtvrtou branku na konečných 4:0. Tato branka byla už šedesátá pro Volyni v této sezóně. Domácím příznivcům se zápas musel líbit, protože jejich mužstvo se vyhouplo na první místo a navíc jich přišlo nejvíce ze všech zápasů 18. kola a to 150. Volyně ukázala, že je velkým aspirantem na postup, nicméně Hradiště i Chelčice mají s Volyní totožně 38 bodů, ale jen horší skóre.



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí
Lauda (předseda):: Bohužel se nám na jaře nedaří. O tom svědčí tento výsledek. Je to špatný a musíme s tím něco udělat. První poločas ještě šel, ale v tom druhém jsme odpadli a dopadlo to tak, jak to dopadlo.



Místo: Volyně. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petričák Daniel - NOVOTNÝ Ondřej, POKLOP Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.