Volyně zostudily Kestřany osmi góly


0

Volyně měla před tímto zápasem vstřelených 60 branek. Dnešní kanonádou si tento účet vylepšila na krásných 68 gólů. Kestřanům se zápas nevyvedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek byl vyrovnaná, poté Volyně začala úřadovat

Velmi ofenzivní tým I.B třídy skupiny B Volyně hrála do 38 minuty v Kestřanech vyrovnanou partii. Ale na světelné tabuli svítila 39. minuta a po centru, který vyrazil brankář Drahoš, následoval závar ve vápně, kde se nejlépe zorientoval Jan Kubeš, který hlavičkou dokázal vsítit míč do sítě. Poté si diváci, kterých přišlo vydatně dost, celkem 120, mohli připadat jak na střelnici. Ve 43. minutě Filip Gašpar přidal další branku – 0:2. Ve 45. minutě po levé straně hráči Volně kombinovali a přecházela průniková přihrávka na Němečka st., ale ten byl v postavení mimo hru, dále byl v ofsajdu i Gašpar, ale oba dva skvěle zareagovali a zůstali stát z toho těšil Josef Havlíček, který překvapil obranu a samostatný nájezd proměnil – 0:3. 

Pět branek v síti domácích

Kestřany chtěly s nepříznivým stavem něco udělat, a tak do hry nastoupil Milan Kinský za jeho bratra Honzu a Martin Lebeda za Marka Valacha, jenže ani to nepomohlo. Ve druhé půli hosté rozehráli střelecké hody. Góly padaly po individuálních chybách, ale i kombinační souhře nebo po přesně umístěných střelách. Nejhezčí akce zápasu se zrodila v 64. minutě, kdy od stopera hostů začala kombinace přes celé hřiště na jeden dotek a kanonýr Němeček st. vstřelil další branku. Poté přidal svoji druhou branku Němeček i Gašpar. V zápase se prosadil dvě minuty před koncem Jan Kubeš a minutu před koncem Michal Chvosta na konečných 0:8.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner (hráč): Třicet osm minut jsme hráli vyrovnaný zápas, ale poté jsme si připadali jako na střelnici. Ani po vystřídání hráčů o poločasu jsme se do zápasu nedostali, a tak hosté rozjeli gólové hody. Bohužel ani další střídaní nepomohlo oživit hru a vsítit alespoň čestný gól. Nakonec jsme rádi, že jsme nedostali desítku. Hosté zaslouženě vyhráli. Z našich hráčů vyzdvihnu kapitána Průchu, který tvořil hru a brankáře Pavla Drahoše.

SK Slavoj Volyně
David Pikolon (asistent trenéra): Dnešní zápas hrál dobře Kubeš, Mack, starý Neměček už toho má dost, tak také mladý Němeček měl pěknou střelu. Jejich gólman toho taky hodně pochytal a s kapitánem Průchou byli pro mě nejlepší hráči z týmu hostí.



Místo: Kestřany. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - VOTAVA Pavel, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.