3:3
(1:1)
38. M. Tůma
60. K. Starý
80. D. Neužil (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné utkání bohaté na góly skončilo zaslouženou remízou


Branky


14. T. Kamarád , 66. T. Kamarád , 67. K. Kubíček - 38. M. Tůma , 60. K. Starý , 80. D. Neužil (p.)
0

Víc takových zápasů, řekne si každý fanoušek ofenzivního fotbalu. V utkání viděli diváci celkem šest branek a dramatické bylo až do poslední minuty, kdy mohli domácí rozhodnout. Nestalo se ale tak a oba týmy se tak rozešly smírně 3:3 a do tabulky si oba připsaly po jednom bodu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy skórovaly v první půli jednou

V úvodu utkání byla znát nerozehranost obou týmů a k vidění tak byly hlavně nepřesnosti. Vše se změnilo ve čtrnácté minutě, kdy se také poprvé měnilo skóre. Po centru ze strany se prosadil z malého vápna březnický Tomáš Kamarád. Hostující hráči svůj výkon zlepšili, ale stále ne a ne se dostat do nějaké větší šance. Naopak. I další příležitost měli domácí. Jeden z domácích přehodil vyběhnuvšího Lutovského, ale trefil pouze břevno. A tak malšičtí trestali. Hosté přečíslili domácí obranu, Krám přihrál na Miroslava Tůmu a ten překonal domácího Hájíčka. Stav byl vyrovnán a oba celky šly s tímto výsledkem také do šaten.

Oba celky přidaly další dvě branky

Druhý poločas nabídl poměrně ostrou podívanou. Další branka však přišla až po hodině hry. Neužil zahrával přímý kop, který dolétl ke Karlu Starému a ten v těžké pozici překonal špatně vyběhnutého Hájíčka. Malšice se tak poprvé dostaly do vedení. Vzápětí mohla Březnice vyrovnat, ale Lutovský byl proti. Další šance domácích již v brance skončila, ale gól nebyl uznán z důvodu faulu na hostujícího brankáře. Přesto vyrovnání přišlo. A to v 66. minutě. Dlouhý nákop za obranu špatně trefil Chvosta, ke střele se dostal Tomáš Kamarád a i díky Rejlkově teči dokázal překonat Lutovského. Hned minutu na to už domácí dokonce vedli. Nadvakrát se dokázal prosadit Karel Kubíček. K vidění poté byla vidět velká spousta osobních soubojů, ale fotbalovosti bylo pomálu. Přesto se Malšicím podařilo vyrovnat. Deset minut před koncem byl nařízen pokutový kol za faul Hájíčka na Kráma. K penaltě se postavil David Neužil a s přehledem proměnil. Diváci v Březnici viděli dokonce i červenou kartu. Pět minut před koncem dostal druhou žlutou za nafilmovaný pád Kubíček a šel předčasně do sprch. Oba týmy mohly v závěru rozhodnout. Nejprve střídající Jiří Krám nepřehodil Hájíčka a v nastaveném čase zase na druhé straně neproměnil nájezd Dvořák. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Březnice
Ladisla Pikl (trenér): Odehrál se pěkný zápas ve slušném tempu a na velmi dobře upraveném hřišti. Na šance jsme byli lepší, ale nebyli jsme prostě schopni vyhrát. Oni jich měli o něco méně, ale byli produktivnější. Nakonec tedy asi zasloužená remíza, byť jsme hráli od 85. minuty v deseti a v 94. šel Dvořák sám na branku. Ale nedal.

TJ Malšice
Michal Švec (záložník): Zápas skončil zaslouženou remízou. Bylo to derby se vším všudy. Diváci viděli bojovnost, emoce, hodně branek i karet. Z naší strany si pochvalu zaslouží hlavně Stejskal.



Sestavy


TJ Březnice
T. Hájíček [-] - T. Kamarád [-] , T. Hanzlík [-] , P. Božovský [-] (78. P. Šonka [-] ) , R. Prášek [-] - J. Dušek [-] , J. Dušek [-] , T. Pikl [-] - P. Dvořák [-] , P. Dvořák ml. [-] , K. Kubíček [-] -

TJ Malšice
V. Lutovský [-] - J. Stejskal [-] , K. Starý [-] , D. Chvosta [-] , V. Rejlek [-] - D. Čech [-] (88. D. Jírovec [-] ) , D. Neužil [-] , O. Roztočil [-] , M. Švec [-] (46. J. Sychra [-] ) - M. Tůma [-] , V. Krám [-] (84. J. Krám [-] ) -

ŽK: 44. P. Dvořák ml. , 44. P. Dvořák , 62. K. Kubíček , 80. T. Hájíček - 30. V. Rejlek , 31. D. Chvosta , 55. M. Tůma , 90. D. Neužil . ČK: 82. K. Kubíček .
Hráči zápasu: T. Kamarád - J. Stejskal .
Místo: Březnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - KLÍMA Petr, TŘEŠŇÁK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.