D. Čech 60.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšice překvapivě remizovala s lídrem z Mladé Vožice


Branky


60. D. Čech - 47. T. Svatek
0

Druhé jarní kolo přineslo překvapení v podání Malšic a Mladé Vožice. Hosté byli jasnými favority, ale ta jim nakonec utekla, ačkoliv vedli. Oba týmy tak braly po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Do utkání lépe vstoupili domácí borci, kteří si v prvních pěti minutách vypracovali hned dvě brankové příležitosti. K jejich smůle ale ani jedna gólem neskončila a stav na ukazateli se tak neměnil. Poté začali přebírat iniciativu hosté, kteří z Mladé Vožice, kteří začali ovládat hru a svého soupeře nepustili takřka za půlku hřiště. Šanci v domácím dresu neproměnil Krám, který po sérii kliček pořádně nezakončil. V mladovožickém dresu neuspěli postupně Kukla, Svatek ani Lorenc. A ve všech třech případech šlo o velmi dobré příležisti. Stav po prvních 45 minutách tak zůstal nezměněn a byl stále 0:0.

 

Hosté rychle vedli, po hodině Malšice srovnaly

Skóre se měnilo po dvou minutách druhého poločasu. Dlouhý nákop vybojoval Petr Kukla, posunul ho na Tomáše Svatka, který ho zatáhl až do vápna a krásnou střelou na zadní tyč otevřel gólový účet zápasu. Domácí brankář Lutovský byl naprosto bez šance. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ale o něco lepší byli přeci jenom malšičtí hráči. Sérii tří rohů v řadě nakonec dokázali přetavit v gól. Radost z branky vyčaroval David Čech. Mladá Vožice po inkasované brance opět přidala, ale Malšice hrály velmi obětavě a nepouštěly svého soupeře do vážnější šance. V posledních deseti minutách měli hosté velký tlak, ale krom pár závarů si žádnou velkou brankovou příležitost nevypracovali. Utkání tak skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Malšice
Michal Švec (záložník): Hosté ukázali, že nejsou náhodou v čele tabulky a po většinu zápasu měli více ze hry a drželi více balon. Ve druhém poločase se z první šance dostali do vedení a vypadalo to na další tři body. My jsme dokázali po sérii několika rohů vyrovnat a díky bojovnosti a nasazení celého týmu jsme vybojovali cenný bod. Pochvalu zaslouží celý tým.

TJ Sokol Mladá Vožice
Tomáš Svatek (útočník): Do Malšic jsme jeli s tím, že chceme udělat tři body. Věděli jsme, že soupeř má svoji kvalitu, což se potvrdilo. Ze začátku zápasu nás zatlačili. Tak prvních patnáct minut. Pak se hra vyrovnala a my jsme měli velké šance. Poločas tak skončil 0:0. Na začátku druhého poločasu jsme dali hned gól, ale pak jsme, bohužel, po rohu inkasovali. Nakonec asi zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Malšice
V. Lutovský [-] - V. Rejlek [-] , V. Krám [-] , M. Švec [-] (46. J. Sychra [-] ) , O. Roztočil [-] , J. Stejskal [-] , K. Starý [-] , D. Čech [-] , M. Tůma [-] (75. P. Kozák [-] ) , D. Neužil [-] , D. Chvosta [-] (85. O. Švadlenka [-] )

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Sůva [-] , O. Marek [-] , P. Břenda [-] , O. Kubále [-] - T. Dušek [-] , Š. Kukla [-] , F. Lorenc [-] (71. T. Písařík [-] ) , M. Kříženecký [-] (81. P. Mareš [-] ) - P. Kukla [-] , T. Svatek [-] (61. L. Kříženecký [-] ) -

ŽK: 53. D. Neužil , 76. K. Starý , 90. V. Krám .
Hráči zápasu: T. Dušek .
Místo: Malšice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - DVOŘÁK Petr, TŘEŠŇÁK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.