2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kluky rozhodly o svém vítězství ve druhém poločase


Branky


0

Zajímavé utkání viděli diváci v Klukách. V prvním poločase měli domácí více ze hry, ale oba týmy se rozešly do kabin za nerzhodného stavu 0:0. Ve druhé půli ale domácí přidali a nakonec zvítězili dvěma góly o svém vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Aktivněji začali zápas domácí Boston Kluky. Své štěstí zkoušeli především ze standardních situací, jelikož v jejich kádru je několik vysokých hráčů, kteří mohu ze vzduchu zahrozit. A také si z toho tři slibné šance vypracovali. Po jednom z rohů hlavičkoval Miroslav Nedvěd, ale jeden z hostujících stoperů brance zabránil, když míč vykopával už za překonaným Tomášem Hoffmannem. Poté se po autovém vhazování obtočil kolem jednoho z hráčů kapitán Štěpán a po jeho připrávce střílel Bílý, ale i po něm zachraňovali hosté na brankové čáře. Poté přišel další rohový kop a šance Vojtěcha Košatky, ale ani po této příležitosti se domácí neradovali. Ale Ratibořské Hory měly náznaky šancí. A to především nejlepším střelcem soutěže Václavem Hoffmannem. Ale obránci a gólman domácích byli vždy pozorní. Poločas tak skončil nerozhodně 0:0. 

Kluky rozhodly ve druhé půli

Do druhého poločasu naskočily Kluky s taktikou hlavně nedostat branku a hrozit ze standardních situací. Jedna málem vyšla po hlavičce Bláhy z malého vápna, ale nakonec opět bez úspěchu. V 62. minutě mohli otevřít účet utkání Ratibořské Hory. Růžička se postavil k přímému kopu a orazítkoval tyč Vondrysovy branky. Skóre se tak měnilo o šest minut později. Centr do vápna, Vojtěch Košatka podstoupil hlavičkový souboj, gólman vyrazil míč k Miroslavu Štěpánovi a ten mezi dvěma obránci uklidil míč do sítě a vstřelil úvodní branku zápasu. Poté se hrálo píše od vápna k vápnu. Druhá branka tak přišla po standardní situaci, kdy opět byl ve vzduchu úspěšný Vojtěch Košatka a hlavou přehodil Tomáše Hoffmanna. Na konci mohl skórovat ještě domácí Říha, ale hostující gólman včas vyběhl a brance zabránil. Poslední šanci měl Václav Hoffmann, ale ten nedostál své pověsti střelce a z malého vápně přestřelil.



Ohlasy k zápasu


1.FC Boston Kluky
Miroslav Štěpán (útočník): Nastoupili jsme trošku v kombinované sestavě. V první půli jsme měli dvě nebo tři šance, které jsme nedali a poločas tak skončil 0:0. Do druhé půle nebylo za koho prostřídat a my jsme chtěli stále hrozit hlavně ze standardek. My jsme měli štěstí, že Hory z té své trefily pouze tyč. My jsme pět minut na to dali na 1:0 a pak jsme dokázali ještě zvýšit. Poté se zápas spíše dohrával, ale bůh ví, jak by to dopadlo, kdyby Hoffmann na konci skóroval. Konec by mohl vypadat jinak. Ale takhle jsme si to pohlídali. Myslím si, že jsme byli aktivnější a agresivnější v soubojích a asi jsme vyhráli zaslouženě.

SK Ratibořské Hory
Václav Hoffmann (trenér): V prvním venkovním utkání jarní části I. B jsme navázali na náš špatný výkon z druhého poločasu našeho předchozího domácího utkání. Domácí měli jasnou výškovou převahu, a proto se uchýlili k vysokým nakopávaným balonům, které nám dělaly značné problémy. Naše mužstvo se bohužel také přiklonilo k tomuto stylu hry. Hra tudíž celkově nebyla příliš pohledná. Soupeř ze vzduchu neustále hrozil a vytvořil si v prvním poločase tři brankové příležitosti, které ale naštěstí pro nás neproměnil. Do druhého poločasu jsme vstoupili o něco aktivněji a v 62. minutě jsme z přímého kopu Růžičkou orazítkovali tyč domácí branky. Nutno ale podotknout, že to byla naše jediná střela na soupeřovu branku za celé utkání. Náš soupeř v 68. a 76. minutě dvěma góly rozhodl o osudu utkání. Myslím si, že si domácí za větší bojovnost a nasazení své vítězství zasloužili. Výkony některých našich hráčů jsou pro mě osobně velkým zklamáním. V dalších utkáních budeme muset předvést daleko lepší výkony, a to nejen po herní stránce, ale zejména co se týče pohybu, nasazení a bojovnosti. Naše příští utkání sehrajeme v sobotu 16.4. od 17.00 hodin na domácím hřišti s mužstvem FC Bechyně. Zveme všechny naše věrné příznivce a věříme, že nás opět podpoří.



Sestavy


1.FC Boston Kluky
D. Vondrys [-] - J. Košatka [-] , J. Bláha [-] (67. J. Strnad [-] ) , V. Lid [-] , M. Nedvěd [-] , P. Bílý [-] - O. Fučík [-] , J. Lid [-] (71. L. Říha [-] ) , V. Košatka [-] - M. Nedvěd [-] , M. Štěpán [-] -

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , D. Dařílek [-] , J. Růžička [-] - M. Breda [-] , J. Vaněček [-] , F. Kment [-] (79. P. Komárek [-] ) , V. Hoffmann [-] - D. Feichtinger [-] (46. A. Fišer [-] ) , L. Janovský [-] (82. L. Balík [-] ) -

ŽK: 61. P. Bílý , 66. J. Košatka , 69. V. Košatka , 81. M. Nedvěd - 26. D. Dařílek .
Hráči zápasu: M. Nedvěd - B. Greguš .
Místo: Kluky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ambrožová Hana - ŠŤASTNÝ Petr, KALINA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.