1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepeč se s Malšicemi rozešla zaslouženou remízou


Branky


0

Další remízový zápas mají za sebou fotbalisté Řepče a Malšic. Pro domácí fotbalisty se jednalo o druhou remízu v řadě a pro Malšice už dokonce o třetí. Ty na jaře nepoznaly ještě jiný. než nerozhodný výsledek. Tentokrát zápas skončil poměrem 1:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól nepadl

Zápas začal v domácí režii, ale k první větší střele se dostaly hostující Malšice. Švecova střela ale skončila v náručí gólmana domácích. Poté už o sobě dávali vědět hráči domácí Řepče. Ti si připravili několik obrovských šancí, ale žádná brankou neskončila. Jednu z možností měl mladý Jan Štecher, ale jeho střela z malého vápna skončila mimo tři tyče. Dále se ke dvěma pokusům dostal kapitán domácích Kaspřík. Obě střely byly zpoza vápna. Jedna byla zblokována a druhá letěla pouze doprostřed branky Lutovského. Když ani jeden z týmů nedokázal skórovat, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhém poločase oba týmy skórovaly, Malšice zahodily penaltu

Nástup do druhého poločasu vyšel domácím fotbalistům na výbornou. Už po dvou minutách využil zaváhání hostujícího Chvosty Michal Koktan, který se opřel do balonu z velké dálky. Lutovský si sice sáhl nabalon, ale míč skončil až za jeho zády. Malšice se poté zvedly a mohly ihned vyrovnat. Jenže samostatný únik Václava Kráma nebyl proměněn v gólovou tečku. Chvilku na to měli hosté ještě větší příležitost k vyrovnání. Brankář Sarvadi trochu zaspal s výběhem a nakonec tak fauloval v pokutovém území Tůmu. Pískal se tak pokutový kop. K té se postavil Neužil, ale Sarvadi jeho pokus pokryl. Domácí tak stále o jednu branku vedli. Po několika minutách byl ve vápně opět Tůma a po souboji s jedním z obránců se ocitl opět na zemi, ale penalta se tentokrát nepískala. Pak o sobě dal vědět opět domácí celek. Dvakrát ale branku minuli a jednou se zaskvěl Lutovský. V 73. minutě ale přišlo vyrovnání. Ve vápně se obtočil kolem jednoho z obránců Václav Krám, Sarvadi vyrazil, ale na dorážku Ondřeje Roztočila už byl krátký. Malšice se mohly dostat do vedení. Václav Krám šel opět sám na Sarvadiho, ale domácí brankář byl opět úspěšnější. Pak se ještě jednou musel vytáhnout Lutovský. Závěrečnou šanci si ale připravili Malšičtí. V přečíslení dvou na brankáře se ocitl Kozák a Tůma, ale tato situace gólem neskončila. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Řepeč-Opařany
Tomáš Pražma (záložník): Chtěli jsme vyhrát, ale bohužel. Po prvním poločase to vypadalo, že bychom je měli přehrát, ale sami jsme si to zazdili. Dali jsme gól na 1:0, ale pak jsme přestali hrát. Naopak oni do nás začali bušit, měli hodně brejků a myslím, že nakonec bod zasloužený pro obě strany.

TJ Malšice
Michal Švec (záložník): V prvním poločase měli domácí převahu, ale nedokázali svoje četné šance proměnit. Po pauze se naopak dostali do vedení z první střely a my nedokázali ani z těch největších šancí srovnat, včetně penalty. Dvacet minut před koncem jsme dokázali srovnat a poté, co náš brankář Lutovský chytil jasný gól, jsme ještě nedokázali proměnit dva samostatné úniky na brankáře a zápas tak skončil nerozhodně.



Sestavy


FK Řepeč-Opařany
M. Sarvadi [-] - P. Matyš [-] , J. Štecher [-] , P. Koktan [-] (76. M. Dončuk [-] ) , M. Kaspřík [-] , T. Pražma [-] , L. Vachuta [-] , J. Štecher [-] , P. Fencl [-] , M. Štecher [-] , M. Koktan [-]

TJ Malšice
V. Lutovský [-] - V. Rejlek [-] , V. Krám [-] (84. P. Kozák [-] ) , M. Švec [-] (46. F. Novotný [-] ) , O. Roztočil [-] , J. Stejskal [-] (46. R. Kloc [-] ) , K. Starý [-] , D. Čech [-] , M. Tůma [-] , D. Neužil [-] , D. Chvosta [-]

ŽK: 68. T. Pražma - 44. M. Tůma , 70. V. Rejlek , 83. V. Lutovský .
Hráči zápasu: M. Sarvadi - R. Kloc .
Místo: Řepeč. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šíma Václav - PEKÁREK Ondřej, TŘEŠŇÁK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.