3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice si poradila s nekompletní Stropnicí


Branky


0
Z obléhání stropnické branky vytěžila Včelnice "jen" tři branky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí a těsné vedení

 

    Stropnice vyrazila bojovat o záchranu na půdu lídra soutěže jen s deseti hráči a s jasnými úkoly bránit. Už od úvodní minuty hosté čelili náporu domácích. Chvílemi zápas připomínal házenkářské obléhání branky. Hosté se ze své poloviny prakticky nevymanili a na jejich branku se řítil útok za útokem. Včelničtí se možná snažili až příliš kombinovat a dát gól do prázdné branky a stropničtí zarputile bránili, tak se na první gól čekalo do 25. minuty. To se na pravé straně uvolnil Petráš přihrál pod sebe někam na penaltu a Tuček jeho přihrávku usměrnil k tyči, 1:0. Ve zbytku půle byl obrázek hry totožný, ale branka už nepadla.

Dvě branky pro domácí

   Druhý poločas začal tak jak ten první skončil tedy tlakem včelnických. Domácí začali ve druhém dějství prostřídávat a dávali šanci mladým hráčům. Druhou branku v síti hostů přinesla 60. minuta. Kdy právě střídající Pacholík vyslal z nějakých dvaceti metrů na Josefíka střelu, kterou ještě tečoval jeden z hostujících zadáků, před gólmanen padla a s končila v síti u tyče, 2:0. Pak se při jednom z nemnoha výletů na polovinu soupeře dostali k jediné střele i hosté. Ovšem Haňurův pokus z hranice vápna mířil jen doprostřed branky kde byl připravený Holický. A poté už opět úřadovali domácí, kterým třikrát pokazilo gólovou radost břevno. Gólovou tečku zápasu napsali domácí v 86. minutě. Šlapanský podnikl sólo při kterém si narazil se spoluhráčem a dostal se až do vápna hostů a před vybíhajícím Josefíkem postrčil na Didka jenž neměl problém trefit odkrytou bránu, 3:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Zápas se hrál od první do devadesáté minuty na jednu branku. Chtěli jsme to dotlačit až do kuchyně a tak se připravili o spoustu gólů. Škoda, že hosté nepřijeli alespoň v jedenácti. Třeba by hráli odvážněji a 80 diváků, kteří v tomhle počasí přišli by mohli vidět více gólů.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč hosté ): V deseti jsme vůbec nemohli konkurovat rozjetému domácímu týmu a tak jsme se uchýlili k taktice betonovat a dostat co nejméně branek. Plán jsme splnili a dlouho jsme vzdorovali atakům soupeře. Měli jsme štěstí, že domácí měli dlouho vychýlenou mušku. Vlastně celý zápas se hrálo na jednu branku. Všichni příkladně bojovali a za to musím před nimi smeknout. Hlavně dorostenci, kteří měli ranní zápas v nohách. A Ti co se na nás vysrali a museli jsme hrát v deseti, tak ať si sáhnou do svědomí.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - O. Blažek [-] (54. S. Pacholík [-] ) , R. Vajda [-] (46. Z. Didek [-] ) , L. Šlapanský [-] , J. Průša [-] (78. M. Vokuš [-] ) - M. Petráš [-] , D. Tuček [-] (62. D. Tuček [-] ) , V. Hornát [-] , T. Mareš [-] - T. Nebeský [-] (60. J. Matějka [-] ) , D. Bednář [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - V. Bušta [-] , D. Szypula [-] , J. Haňur [-] , J. Kunágl [-] - J. Stanka [-] , D. Chovanec [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] - M. Bašta [-]

Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - BLAŽEK Vladislav - MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.