5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice vysko porazily Kardašku


Branky


6. V. Habr (p.) , 28. P. Švarc , 55. P. Švarc , 76. R. Sevelda , 79. V. Bastl
0
Třebětice nasázely bůra
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řečice hrála a Třebětice dávaly góly

   Asi jako u většiny týmů i v Třeběticích není ještě hřiště po zimě ve stoprocentním stavu. Začátek vyšel skvěle domácím. Už v 6. minutě zahrávali pokutový kop. Penaltu vzal na sebe Vojtěch Habr. Trepka jí ovšem dokázal vyrazil, ale ke smůle hostí jen znovu k  Habrovi, který napodruhé síť rozvlnil, 1:0. To možná hosty nabudilo a úvodní půlhodinku byly lepším týmem. Z optické převahy nejen, že nic nevytěžili, ale ve 28. minutě inkasovali podruhé. To si na rohový kop vyskočil nevysoký Švarc a hlavou poslal míč k tyči, 2:0. To možná rozhodlo o osudu celého utkání. Do konce poločasu už se nic zásadního neudálo. O přestávce tedy díky stavu 2:0 byla výrazně lepší nálada v kabině domácích.

Po třetím gólu vše jasné

   Kardašova Řečice nastoupila do druhého dějství s odhodláním porvat se o výsledek. To ovšem vzalo za své už po deseti minutách hry. Centr před branku bez větších obtíží doklepl do sítě znovu Švarc a zvýšil už na 3:0. To vzalo hostům zbytky psychických sil a utkání prakticky už jen dohrávali. Navíc v 76. minutě zvyšoval na 4:0 po pohledné akci Sevelda. O tři minuty později přelstil posledního obránce Vojtěch Bastl a střelou podél brankáře uzavřel gólový účet zápasu 5:0. Tento pro hosty nelichotivý výsledek už vydržel až do závěrečného hvizdu.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Výsledek utkání ne zcela odpovídá vývoji zápasu. Prvních 25 minut nás hosté zatlačili, ale své šance neproměnili. Za to my jsme ze třech dali dva góly. Třetí gól už hosty zlomil. Hřiště bylo po zimě ještě trochu hrbolaté, takže bylo třeba při utkání předvést i bojovnost, ale vše bylo férové.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Možná jsme byli i opticky lepší, ale bez větších šancí. Po třetím gólu už jsme odpadli. Nechci rozhodně snižovat kvality domácích, ale přijde mi, že jsme porazili spíše sami a góly dostaly po chybách. Nicméně je to teprve první kolo a vše si ještě musí sednout.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - V. Zejda [-] , J. Habr [-] , P. Bastl [-] , V. Novák [-] - J. Dolák [-] (74. J. Chvátal [-] ) , P. Kelbler [-] (41. M. Havlík [-] ) , V. Habr [-] , P. Švarc [-] - R. Sevelda [-] , V. Bastl [-] -

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - M. Nedoma [-] , O. Madar [-] , V. Jánošík [-] , P. Vosecký [-] - T. Dymák [-] , J. Pozníček [-] (57. S. Sedláček [-] ) , M. Bílek [-] , J. Kovář [-] (73. K. Janeček [-] ) - Z. Šergl [-] , T. Zavadil [-]

Hráči zápasu: P. Švarc .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - SCHWARZ Rudolf, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.