Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Včelnici


Branky


0
Lišov po přestřelce podlehl Včelnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

   Souboj čtvrtého s prvním začali lépe domácí. Jan Kándl měl nabito na vápně, ale nemířil přesně. Podobně nešťastně pro domácí zakončovali po standartních situacích Lukáš Mlýnek a Petr Kandl. Hosté mohli litovat zejména několika zakončení Nebeského na přední tyči po rozích Tučka, který nahradil absentujícího Průšu. Poprvé si mohli diváci, a to zejména ti hostující, zakřičet gól ve 37. minutě. Kdy po Petrášově centru ze strany naznačil kličku a levačkou zakončil Mareš, 0:1. Lišovští reklamovali faul na Jana Kándla, ale neuspěli. Druhá a možná definitivní rána pro domácí přišla ve 42. minutě. To úřadoval znovu Petráš, jenž z lajny přihrával pod sebe na vápno. Tam si křikl kapitán Bednář a zvýšil na 0:2.

Pětigólový poločas

   I přes nepříznivý výsledek nastoupili domácí s odhodláním uhrát body. Studenou sprchu jim však uštědřil už ve 47. minutě střídající žolík Pacholík, 0:3. Třetí gól v síti Lišovských byl další hřebíček do rakve pro domácí. Jiskřička naděje svitla v 71.minutě. To Lukáš Mlýnek prostrčil balon mezi stopery Včelnických a Shýbal korigoval na 1:3. Domácí se snažili tlačit do ofenzívy a tím vznikala okénka v zadních řadách. Jedno takové využil po brejku rychlonohý Pacholík a v 77. minutě to bylo 1:4. Dvakrát ve skórování zabránilo Včelnickým i břevno domácí branky. Oběma mužstvům neseděl výkon rozhodčích, kteří šlágr kola poněkud brzdili. Rozhodčí Syrovátka viděl v 84. minutě ruku ve vápně domácích a nařídil pokutový kop. Nejvíce protestoval domácí Grech, který si podruhé žluté za stejný přestupek vysloužil i červenou kartu. Nařízenou penaltou zkompletoval hattrick střídající Pacholík, 1:5. Domácí se snažili až do konce, což potvrdil malou chvíli před koncem zápasu Jan Kándl, 2:5. 


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Petr Shýbal (hráč): Měli jsme dobrou první půlhodinu, kdy jsme hosty tlačily, ale nedokázali jsme se prosadit. Pak jsme ze dvou šancí dostali dva góly a to nejspíš rozhodlo. Místo, abychom poločas vyhráli, jsme prohrávali. Třetí gól nás rozhodil a ve snaze útočit jsme Včelnickým nechávali vzadu okénka. Celkově hrálo vedení do karet hostům. Pro nás je to krutý výsledek a musíme vyhrát ve Velenicích.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec (asistent trenéra): Věděli jsme, že Lišov je kvalitní tým a musíme se připravit na dlouhé míče za obranu. Poněkud nás ovšem překvapil snad 10 centimetrů vysoký trávník. Nevím jestli má správce dovolenou nebo jen chtěli eliminovat naší kombinační hru. V prvním dějství se hrozilo především ze standartek. Troufám si říct, že po druhém gólu už jsme byli lepším týmem, i když to nebyla převaha jako ve většině zápasů. Pak jsme dostali dva hloupé góly a myslím, že mohlo padnout i více než jedna červená.



Sestavy


SK Lišov
V. Kotásek [-] - D. Mlýnek [-] , O. Grech [-] , P. Shýbal [-] , J. Mach [-] - J. Beneda ml. [-] (73. M. Murčo [-] ) , O. Mach [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] - P. Kandl [-] , L. Mlýnek [-] -

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - P. Berounský [-] (66. M. Vokuš [-] ) , O. Blažek [-] , Z. Didek [-] (46. S. Pacholík [-] ) , L. Šlapanský [-] - V. Hornát [-] , T. Mareš [-] (78. P. Podolský [-] ) , M. Petráš [-] , D. Tuček [-] (54. L. Holec [-] ) - T. Nebeský [-] (75. J. Matějka [-] ) , D. Bednář [-] -

ŽK: 12. D. Mlýnek , 43. O. Grech , 83. J. Kándl - 53. O. Blažek . ČK: 84. O. Grech .
Hráči zápasu: S. Pacholík .
Místo: Lišov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrovátka Jan - STUDENÝ Josef, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.