Třebětice otočily zápas v Olešnici


Branky


18. P. Fiala - 70. P. Švarc , 73. V. Habr , 85. P. Chvátal
0
Olešnice nepotvrdila bod z Lišova a podleha na jaře výborným Třeběticím
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Olešnici

   V prvním poločase byla opticky lepší domácí Olešnice. Několikrát se se snažila ohrozit hostující branku což se jí ke spokojenosti domácích diváků podařilo přetavit v gól v 18. minutě kdy po standartce vstřelil úvodní branku zápasu Fiala. Třebětice nějak výrazně nezaostávaly nebo nepropadly, ale k výraznějšímu ohrožení olešnické svatyně se prakticky nedostaly. A tak se obě mužstva odebraly k poločasové přestávce za stavu 1:0.

Třebětice díky efektivitě otočily zápas

   Ani druhou půli nezačali domácí špatně. Ovšem hosté postupně zvyšovali obrátky a dostávali olešnické pod tlak. Vyrovnání přišlo v 70. minutě kdy se po centru před bránu skluzem prosadil Švarc, 1:1. O tři minuty později dal o sobě vědět druhý nejlepší střelec soutěže Vojtěch Habr a svým 17 gólem v sezóně otočil na 1:2. Pět minut před koncem pojistil výhru hostů Chvátal, 1:3. Tento pro domácí nepříznivý stav už se olešnickým zvrátit nepodařilo. A tak Třebětice z minima nebezpečných šancí vytěžily maximum. Olešnice se může pokusit o reparát v příštím kole kde jí čeká záchranářský souboj v Chlumu u Třeboně. Třebětice na svém hřišti hostí sestupem ohrožené Borovany. A pokud budou pokračovat v nastoleném jarním trendu a i v dalším domácím zápase přidají gól budou si moct diváci zakřičet gól hned osmkrát.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Zápas se vyvíjel velmi dobře. V prvním poločase jsme měli herní převahu, od 18. minuty vedli a nedovolili hostům ohrozit naší bránu. Dvacet minut z druhé půle jsme hráli aktivně a měli 4 možná 5 šancí, ale nedáváme góly. Soupeř pak z první šance vyrovnal. Pak jsme dostali lekci z efektivity a ke konci jsme se už trápili. Hosté nás potrestali a po zásluze vyhráli.

FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu hosté ): První půle byla poměrně vyrovnaná. Gól domácích byl více méně bleskem z čistého nebe. Bohužel jsme nebyli schopní na něj adekvátně odpovědět. Ve druhém poločase jsme Olešnici zatlačili a ta nebyla schopná našemu tlaku čelit. Vyrovnávací gól byl asi rozhodujícím momentem zápasu. Za druhou půlku jsme si vyhrát zasloužili a jsme se třemi body spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , S. Drtina [-] , B. Bahenský [-] , L. Burda [-] - M. Buřič [-] , R. Horelica [-] , T. Kačírek [-] , M. Hanzal [-] (77. R. Jindra [-] ) - L. Lenk [-] , P. Fiala [-] (74. R. Brousek [-] ) -

FK Sokol Třebětice
V. Nedoma [-] - V. Novák [-] , P. Bastl [-] , J. Habr [-] , V. Zejda [-] - P. Chvátal [-] (88. M. Kelbler [-] ) , V. Bastl [-] , P. Švarc [-] , P. Kelbler [-] - V. Habr [-] , R. Sevelda [-] -

ŽK: 26. P. Kelbler .
Hráči zápasu: R. Horelica , T. Kačírek - P. Švarc .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Studený Josef - ŠŤASTNÝ Petr, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.