Velenice po pěti kolech vyhrály a těší se z prvních bodů na jaře


Branky


0
Chlum nepotvrdil zlepšenou jarní formu a podlehl Velenicím
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

   Úvodní dějství nabídlo docela vyrovnanou hru. Přesto se dalo poznat, že jde o souboj mužstev ze spodu tabulky. Gólmani obou týmů byli spolehliví, popřípadě Valešovi pomohla spojnice tyčí po přímáku Jandy. Po půlhodině hry se Velenice dokázaly prosadit. Mikudim dostal balon před vápno a z otočky se důrazně a efektně trefil 1:0. Radost domácích však netrvala příliš dlouho. Za dalších 5. minut si totiž veleničtí nepohlídali standartku hostů a Chlum zásluhou Hájkovi hlavy srovnal na 1:1. Za tohoto stavu se také obě mužstva odebrali k poločasové přestávce.

Rychlý gól rozhodl

   Začátek druhé půle se domácím vydařil a prakticky rozhodl o zápase. Po pár minutách po rohu nádherně vypálil Dvořák nedal Valešovi šanci a potěšil hrstku diváků, 2:1. Hosté potom zariskovali a stáhli hru na 3 obránce a podpořili ofenzívu. Krom dobře chytajícího Marouška zasáhli jen krátce před koncem břevno domácí svatyně. Velenice využívali okének v zadních řadách hostů. Ale průnik Jandy, Škáchy nebo přečíslení v čele s Kopeckým využít nedokázaly. Velenice získaly jako poslední tým v soutěži vůbec první body na jaře a odsunuly na poslední místo v tabulce Stropnici. Příští zápas hrají Velenice v Kardašce. Chlum hostí v záchranářském zápase o šest bodů Olešnici.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): První půle byla poměrně vyrovnaná. Náš první gól se určitě musel líbit. Několikrát nás také podržel v dobré formě chytající Maroušek. Chlum ve druhé půli hru otevřel a na chvíli nás přitlačil. My jsme se i tak dokázali dostat do šancí, ale naši útočníci jakoby neměli dostatek sil na zakončení. V závěru nás ještě zachránilo břevno.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí týmu hosté ): Tenhle zápas se nám vůbec nepovedl a nenavázali jsme na výkon s Včelnicí. Asi proti mančaftu jenž není ze špice tabulky náš výkon klesá. Takhle se o udržení nehraje a to si musí kluci v hlavách uvědomit. Velenice byly k poražení, ale našim přístupem jsme jim umožnili vyhrát. Byl to zápas nevalné úrovně a tohle se nám nesmí stávat. Byli jsme jakoby na nějakém pouťáku a hráli jen tak. Velenice nebyly výrazně lepší, ale chtěli víc vyhrát a to mě zklamalo především. Věřil jsem, že ukážeme víc bojovnosti a fotbalovosti.



Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kocina Martin - ROUS Zdeněk, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.