Kardaška remizovala s Velenicemi


Branky


64. M. Nedoma - 55. K. Janda
0
Kardaška nedokázala využít početní výhody a zdravotních patálií hostů a jen plichtila
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

   V úvodních minutách potvrzovali roli favorita domácí. Přesto to nebylo ono a hosté po zhruba čtvrthodině hru vyrovnali. Šance byly sice k vidění, ale nic vyloženého. Veleničtí navíc museli počítat se zraněním gólmana Marouška jenž si po výskoku pochroumal zřejmě achillovku a po krátkém ošetření dohrával zápas v bolestech a se sebezapřením. Přesto se diváci v úvodní pětačtyřicetiminutovce gólu nedočkali. Po prvním poločase se tedy odcházelo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Kardaška přesilu nevyužila

   Začátek druhé půle patřil hostům. Po deseti minutách přihrál Samec Jandovi, který se protáhl mezi dvěma obránci a zakončením do protipohybu Trepky otevřel gólový účet zápasu, 0:1. Domácí hrozili především střelami ze střední vzdálenosti, ale ne vždy mířili mezi tři tyče. Ze snahy Kardašky vyústilo vyrovnání, když Maroušek vyrazil roh k Nedomovi jenž šťastným odrazem vyrovnal, 1:1. Chvíli poté museli hosté se zraněným kolenem po nezaviněném souboji střídat Samce. Nedlouho potom fauloval ve středu hřiště kapitán Bittengl a stejně jako po protestech v první půli uviděl žlutou a tudíž červenou. Předal pásku Srpkovi a hosté pokračovali oslabení se zraněným brankářem. Velenice dokonce sahaly po třech bodech. To pět minut před koncem svým strážcům pláchl veterán Janda a po kličce gólmanovi z posledních sil vystřelil na opuštěnou branku. Domácí bek však střelu doběhl a vyrazil zpět k Jandovi. Ten se pokusil o kliku a po kontaktu s domácím hráčem zůstal na zemi. Za což si vykoledoval žlutou za filmování, prestože veleničtí byli přesvědčeni o penaltě. 


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): Věřil jsem, že se po tomhle zápase dostaneme do klidných vod tabulky. Bohužel jsme podali matný a celkově špatný výkon. Měli jsme spoustu ofsajdů, které jsme si nepohlídali a především hráli na individuality. Každý se pokoušel vzít to na sebe, ale jako tým jsme si nevyhověli. Je to už třetí zápas co stagnujeme. Dneska mi totálně chybělo kolektivní pojetí. Přesto, že jsem v poločase pro mě netradičně zvýšil hlas dokázali jsme i v početní výhodě jen srovnat. Jsem z tohoto zápasu rozčarovaný a sice s omluvenkami, ale doufám, že se chytíme za nos a v příštím zápase s Olešnicí se zlepšíme.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí družstva hosté ): Mohli jsme i vyhrát, ale i s bodem panuje spokojenost a to zejména s ohledem na průběh zápasu. Kromě Marouška jsme se museli vyrovnat i dalšími zraněními. Červená karta byla myslím si přísná, i když sudí možná Bittenglovi fauly nasčítal. V závěru měl velkou šanci Janda a byť zřejmě již neměl sil přikláněl bych se spíše k penaltě než k filmování.



Místo: K. Řečice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - ONDŘEJ Adam, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.