6:1
(3:1)
14. O. Madar
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další gólostroj Olešnice odnesla Kardaška


Branky


8. R. Brousek , 11. R. Brousek , 23. M. Nedoma (vl.) , 46. M. Buřič , 56. R. Horelica , 62. L. Lenk - 14. O. Madar
0
Úvodní čtvrthodina rozhodla
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby brankářů a červená

   Hosté se k zápasu nedostavili v plné síle, přesto to v úvodních minutách vypadalo na vyrovnaný zápas. V 8. minutě nabídl Trepka špatným odkopem gólovou šanci Brouskovi a ten nezaváhal, 1:0. O tři minuty později vracel před bránu přetažený roh Lenka Lechner, Trepka možná trochu zaspal  a Brousek se radoval podruhé, 2:0. Ve 14. minutě se hostům povedlo snížit a tentokrát se musel červenat Krauskopf. Madar totiž ze standardky na půlce hřiště životní střelou vyhnal pavouky z domácí branky. Jen o minutu později hosty radost přešla. Trepka završil svůj černý den faulem mimo vápno na Horelicu a po červené kartě pro něj zápas skončil. Mezi tři tyče se postavil Zeman. Poprvé kapituloval ve 23. minutě, když po Hanzalově úniku a střele si míč do vlastní sítě srazil Nedoma. Aby hosté neměli problémů málo museli kvůli zdravotním neduhům přesunout Madara na hrot útoku. Do poločasové přestávky se už skóre nezměnilo.

Tři góly pro Olešnici

   Olešnice začala druhou půli nejlépe jak mohla a to gólem. Už v první minutě tečoval Kačírkovu střelu kapitán Buřič a bylo to 4:1. V 56. minutě vybídl Lenk k úniku Horelicu a ten svůj samostatný únik proměnil, 5:1. V 62. minutě Krauskopf částečně odčinil své zaváhání, když svým dlouhým výkopem našel Lenka jenž uzavřel výsledek na 6:1. Po sedmigólové kanonádě do sítě Chlumu si tentokrát šest inkasovaných gólu odváží Kardaška.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Kromě asi 15ti minut jsme měli zápas pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli. Po třetím gólu jako bychom na chvíli vypadli z koncepce. Za výkon musím pochválit Kačírka jenž zahrál velmi dobře a také Horelicu za jeho bojovnost a vytrvalost.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Přijeli jsme v sestavě, která by asi jinak nenastoupila. Prvních pár minut to vypadalo ještě poměrně dobře. Bohužel Trepka, který nás mnohokrát v průběhu sezóny podržel měl dneska černý den. Ani Zemanovi se pak v brance nedařilo ideálně. Ale takový je fotbal a to se bohužel někdy stává i na vyšší úrovni. Z výsledku jsem pochopitelně zklamaný, ale klukům to vyčítat nebudu. Dohrávali jsme prakticky v devíti a i tak mohli zápas dvěma góly zdramatizovat. Olešnice mi zas tak dobrá nepřišla a dali nám snad jen jeden hezký gól. Od nás vyčnívali Madar a Bílek, ale musím pochválit i zbytek, že to nezabalil, chtěli jsme hrát fotbal a herně nepropadli.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , J. Lust [-] , O. Husa [-] - M. Buřič [-] , R. Horelica [-] , T. Kačírek [-] , M. Hanzal [-] - R. Brousek [-] (65. S. Drtina [-] ) , L. Lenk [-] (73. L. Burda [-] ) -

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - M. Nedoma [-] , O. Madar [-] , V. Jánošík [-] , M. Zeman [-] - F. Mach [-] (60. J. Vosecký [-] ) , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] , J. Kovář [-] , F. Markes [-] - R. Porochoňski [-] -

ŽK: 58. O. Husa , 82. J. Lust - 44. F. Mach . ČK: 15. T. Trepka .
Hráči zápasu: R. Horelica , T. Kačírek - O. Madar , M. Bílek .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, ZEMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.