Velenice smírně v derby se Suchdolem


Branky


1
Velenice neoplatily Suchdolu podzimní porážku a remizovaly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suchdol lepším týmem

   V prvním poločase byli hosté jasně lepším týmem. Měli převahu a dokázali si vypracovat více vyložených šancí. V posledních kolech se Suchdol ovšem potýká se s mizernou produktivitou a ani tentokrát gól vstřelit nedokázali. Velenice se až na únik Kopeckého po dlouhém balonu Macha se kterým Rácik poradil k ohrožení soupeřovi branky nedostaly. A tak mohli děkovat Marouškovi, že poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Dvě červené jinak nuda

   Ve druhém poločase už převaha hostů nebyla tak výrazná a hra nejspíš musela diváky nudit. Asi jediný vzruch přinesla 56. minuta. Mikudim byl faulovaný Zárubou, ale neudržel nervy na uzdě a po svém soupeři se ohnal. Následoval souboj na zemi a nahánění se. Rozhodčí Studený jenž během zápasu jen zřídka kdy opouští středový kruh a i tentokráte byl jeho výkon oběma mužstvy hodnocen jako nepovedený ukázal Mikudimovi červenou kartu. Mezi tím si na něj pustil pusu na spacír Štěpánek. Hlavní arbitr byl však zabraný do hledání čísla 13 v hostujícím dresu a chtěl mu udělit červenou za rozmíšku s Mikudimem. Nikdo takový se ovšem v hostujícím dresu nenacházel a tak dostal červenou Štěpánek. Jinak toho mnoho fotbalového k vidění nebylo a nepadl ani gól. Tak si Velenice se Suchdolem odnesly ze zápasu po bodu a jedné červené.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva domácí ): Suchdolu jsme chtěli oplatit porážku z podzimu, která byla silně ovlivněna rozhodčím. Začátek utkání se nám nepovedl a dostali jsme se pod tlak soupeře. Od pohromy nás uchránil ve vynikající formě chytající Maroušek, který zlikvidoval tři tutové šance soupeře. Působili jsme unaveným dojmem a naše hra postrádala myšlenku. Nedokázali jsme si přihrát na pár metrů a za zmínku stojí snad jediná naše šance v první půli, kdy Macho našel přes půl hřiště Kopeckého, který šel sám na suchdolskou bránu, ale Rácika překonat nedokázal. Ve druhém dějství se nám Suchdol přizpůsobil a fotbal plakal. Nebylo se na co dívat a z nudy diváky dostaly snad jen dvě červené karty, které uviděl náš Mikudim a suchdolský Štěpánek za vzájemné napadení. Fotbal to byl podprůměrné úrovně a když ani jeden tým nedokázal vstřelit branku, tak remíza je spravedlivá, i když Suchdol měl šancí na vstřelení branky více.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Velenicím jsme sice dovolili snad jen jednu střelu a my měli 5 možná 6 velkých šancí. Ale svou převahu jsme nezužitkovali. Zápas to nebyl nic moc a řekl bych, že rozhodčí ho nezvládli. Bod je poměrně dobrý, ale jinak bylo všechno špatně.



Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Studený Josef - BARTŮNĚK Pavel, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 5. 2016 21:04
Tento hlavní rozhodčí by neměl pískat, možná by neměl ani mávat. Byla to ostuda pískat takový duel. Tím výkonem rozhodčího se změnila hra v totální fotbalový humus.