Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice porazila Třebětice


0
Přímý souboj o třetí místo zvládla lépe Lomnice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro domácí

   Zápas Lomnice s Třeběticemi byl přímým soubojem o třetí místo v tabulce. Podzimní utkání zvládla lépe Lomnice, která v Třeběticích zvítězila 0:2. Třebětice se k zápasu dostavily oslabené o několik hráčů jenž jelo sledovat mistrovství evropy do Francie. Přesto byli hosté v úvodu zápasu lepší. Ovšem gólově se prosadit nedokázali a tak udeřila Lomnice. V 11. minutě otevřel gólový účet zápasu po rohu Štěcha, 1:0. Pak domácí začali zvedat obrátky a ve zbytku půle byli lepším týmem. Výsledek však před odchodem do kabin zůstal stejný, tedy 1:0.

Tři góly během necelé čtvrt hodiny rozhodly

   Hosté se snažili o případné 3. místo ještě zabojovat, ale podobně jako v prvním poločase byla jejich snaha bez brankového vyjádření. Z kraje poločasu se sice dovolávali penalty, ale marně. Naopak za domácí se v 63. minutě mezi střelce zapsal Mikuláštík a zvýšil na 2:0. V 70. minutě bylo po gólu druhého domácího útočníka Kaštánka už prakticky rozhodnuto, 3:0. Pět minut nato navíc skóroval i Zákostelecký a bylo to už 4:0. Čestný úspěch hostů zaznamenal v 86. minutě druhý nejlepší střelec soutěže Vojtěch Habr, když rychlý přechod dopředu zakončil střelou k tyči. Lomnice tedy uhájila celkové třetí místo. Třebětice padly na pátou příčku za Lišov, který rozprášil Chlum a poskočil na celkové 4.místo v soutěži.


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Vladimír Vrána ( trenér domácí ): Do utkání o celkové třetí místo vstoupili hosté lépe a do našeho prvního gólu byli aktivnější, i když bez vážnějších šancí. Zhruba od patnácté minuty jsme byli lepší my, což jsme dokázali brankově vyjádřit až v půli druhé. Myslím si, že naše vítězství bylo zasloužené. Nyní se všichni těšíme na zaslouženou pauzu.

FK Sokol Třebětice
Josef Bastl ( vedoucí týmu hosté ): Měli jsme 7 hráčů ve Francii a na naší hře to bylo znát. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale zas takový rozdíl to na hřišti nebyl. Úvodních 15 možná 20 minut jsme hráli dobře. Pak ale byl lepší soupeř. Z kraje druhé půle jsme měli kopat penaltu. Góly jsme bohužel nedali a domácí nás trestali z brejků a dotáhli zápas do vítězného konce.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - M. Zákostelecký [-] , D. Štěcha [-] , M. Bubal [-] , L. Čáp [-] (87. T. Vačkář [-] ) - M. Šálený [-] (79. V. Nohava [-] ) , P. Řehoř [-] , M. Šachl [-] , M. Dušák [-] - V. Mikuláštík [-] (75. P. Heger [-] ) , V. Kaštánek [-] (83. T. Kabele [-] ) -

FK Sokol Třebětice
V. Nedoma [-] - P. Kelbler [-] , M. Havlík [-] (79. M. Kelbler [-] ) , T. Chvátal [-] , J. Habr [-] - R. Kapinus [-] , V. Bastl [-] , P. Švarc [-] , J. Chvátal [-] - V. Habr [-] , V. Havlík [-] (72. J. Dolák [-] ) -

ŽK: 31. M. Havlík .
Místo: Lomnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimeš Jiří - ŠŤASTNÝ Petr, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.