Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o šesté místo mezi Bukovskem a Řečicí skončil remízou


Branky


0
Bukovsko se štěstím udrželo šestou příčku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Kardašku

   Vzhledem k dopolední porážce Suchdola v Bystřici bylo v tomto utkání ve hře celkové 6. místo. Bukovsko pro jeho získání nesmělo prohrát a naopak hostům velela matematika zvítězit. Začátek a závěr poločasu patřil hostům. Už ve 2. minutě uklidil pěkný Šerglův centr do protějšího rohu brány Sedláček, 0:1. Kardaška byla o něco fotbalovější, ale většina zápasu se odehrávala ve středu hřiště. Komplikací pro hosty bylo zranění Madara po kterém muselo dojít k přeskupení řad. Hosté přesto chvíli před přestávkou dokázali své vedení navýšit. Ve 43. minutě zatáhl balón Šergl naservíroval ho Bílkovi, kterému zbývalo už jenom překonat Paura a gólem do šatny navýšil vedení na 0:2.

Brzký kontaktní gól a vyrovnání před koncem

   Začátek druhého poločasu vyšel lépe Bukovsku. Ve 49. minutě využil přihrávku pod sebe na vápno Ondřej Kokeš a snížil na 1:2. Hosté pak ještě měli nějaké šance vzít si dvougólový náskok zpět, ale nedokázali je využít. Kýžený bod domácím přinesla 79. minuta. Po rohu nohou vyrovnal na konečných 2:2 Venčovský. Remíza tedy znamená celkové 6. místo pro Bukovsko a o jeden bod zpět na 8. místě skončila Kardaška. Byl to poslední zápas pro trenéra hostí Aleše Brunnera jenž si dává od fotbalu přestávku a Jana Pozníčka, který se stěhuje mimo region.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Petr Malecha ( vedoucí mužstva domácí ): Hrál se pohodový a klidný zápas bez nějakých zákeřností. Většinou se hrálo ve středu hřiště. Hostům se podařilo dát ze dvou šancí dva góly. Ve druhém poločase jsme naštěstí vyrovnali. Výborný zápas odehrál František Cihla a podal super výkon.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Poločas jsme zvládli velmi dobře. Hned z první šance jsme se dostali do vedení a domácí k ničemu nepustili. Po zranění Madara jsme museli trochu improvizovat, ale naštěstí přijel z práce Tomáš Pražák a ve druhé půli naskočil. Tu jsme měli zvládnout lépe. Dostali jsme po důrazu soupeře 2 branky a i, když jsme za stavu 1:2 měli možnosti neproměnili jsme je. Zápas se vydařil Šerglovi, který na oba góly přihrál a byl pro soupeře oříškem. Chtěli jsme se posunout na 6. místo, ale bohužel nám to nevyšlo. U týmu končím a myslím, že jsem se rozloučil důstojně. Předávám kádr stabilizovaný a myslím, že Řečice produkuje pěkný fotbal a naše forma gradovala. Loni se hrálo o záchranu, letos 8. místo s minimálním odstupem na šestého, takže celkem spokojenost a to i díky kladnému skóre. Vám přeji ať dál děláte fotbalunas, děláte to krásně a patří Vám za to dík. Všem trenérům přeji hlavně zdraví, pevné nervy se svými hráči a co nejméně problémů se sestavou. Ať vždy zvítězí fotbal a neřeší se to u zeleného stolu. Ať to vždycky klapne, i když je to kulaté a vyhrát chtějí všichni.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - O. Kokeš [-] , J. Klika [-] , Z. Dušek [-] - J. Vlach [-] (69. J. Vomáčka [-] ) , R. Mach [-] , F. Cihla [-] , T. Venčovský [-] , P. Zahradník [-] (65. J. Cihla [-] ) - R. Kokeš [-] (80. L. Malecha [-] ) , L. Chochol [-] (89. J. Mikeska [-] ) -

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - T. Dymák [-] , O. Madar [-] (52. T. Pražák [-] ) , V. Jánošík [-] , P. Vosecký [-] - J. Pozníček [-] (87. R. Porochoňski [-] ) , M. Bílek [-] , S. Sedláček [-] (67. K. Janeček [-] ) , J. Kovář [-] - Z. Šergl [-] , T. Zavadil [-]

ŽK: 45. J. Klika , 78. Z. Dušek , 89. R. Mach .
Hráči zápasu: F. Cihla - Z. Šergl .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Studený Josef - NOVOTNÝ Jan, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.