Buk nedal gól ani doma...


Branky


0

Rapid ulovil v zimní přestávce velkou rybu do svých řad - Petra Hejla. Ten má zkušenosti i z vyšších soutěží.

V prvním jarním utkání zajížděl Rapid s velkou posilou na stadion štiky soutěže AC Buk.

Buk, okupující 2. příčku tabulky, si chtěl s chutí zastřílet, neboť v minulém kole ve Velenicích branku nevstřelil.

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid loženky neproměnil...

Láseničtí přijeli jako outsider na půdu štiky soutěže pouze v jedenácti lidech.

Za předvedený výkon se však vůbec nemusí stydět.

První polovina byla poměrně vyrovnaná bez vyložených šanci.

Ty přišly až v samém závěru, kdy ve 42. min. Boček hlavou prodloužil míč z hranice šestnáctky na penaltu nabíhajícímu Jonovi a tomu chybělo pár centimetrů, aby ve skluzu špičkou zakončil  razantněji. Takto pouze mírně prověřil Vondráka.

V poslední vteřině poločasu nedal Boček jasnou příležitost, kdy mu před naprosto prázdnou bránu poslal prudkou přihrávku po zemi agilní Demeter. Boček nastavil pravou placírku v domnění, že mu ji míč trefí, ale místní drn byl proti a hostujícímu kapitánovi balón proletěl mezi koleny. 

Jedinou výraznější možností ke skorování měl Buk po rohu, kdy hlavičkující hráč Vondráček minul ze dvou metrů odkrytou část brány.

Zranění Petra Hejla...

Do druhého poločasu vstoupil lépe Rapid, který jasně přehrával domácího favorita. Ale k zakončení se nedostal.

V posledních deseti minutách zápasu přišly šance na obou stranách.

Po krásném centru Puhlovského opět špatně zakončil Boček z deseti metrů mimo.

Poté Vacek ze 30 metrů z přímého kopu minul tyč branky Lukáše Vondráka o půl metru.

A v poslední minutě nedal z osmi metrů matador Evžen Filip, když přestřelil vyražený míč Lukášem Kodymem po nádherné střele Ondřeje Jasanského z dálky.

Nejlepším hráčem Rapidu byl Petr Hejl, který na místě předstopera čistě odebíral míče, vyhrával hlavičkové souboje a přesně přihrával.   Stínem zápasu je obnovení jeho zranění svalu, které ho již vyřadilo z části zimní přípravy.   Pro Rapid to bude velká ztráta.


Ohlasy k zápasu


AC Buk
AC BUK: Bohužel, opět bez komentáře...

TJ Rapid Lásenice
Petr Boček - neplacená děvečka pro všechno :-): Na začátek sezony to nebyl špatný zápas, hrálo se hodně po zemi se snahou o kombinaci. Nebyl to zápas, který by ukázal, že hraje druhý s předposledním. Rozhodčí Kuneš s přehledem, nemusel řešit žádnou spornou situaci. I obě družstva mu to svou hrou a přístupem k fair play ulehčila.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Moravec [-] , P. Jon [-] , F. Tomšík [-] - P. Lexa [-] (88. R. Houska [-] ) , L. Moták [-] , E. Filip [-] , O. Jasanský [-] - J. Kocourek [-] , L. Vondráček [-] - F. Mencl [-] (63. L. Leixner [-] )

TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - J. Kandl [-] , P. Hejl [-] , D. Vacek [-] , M. Blažek [-] - J. Demeter [-] , R. Jon [-] , J. Chodil [-] , P. Boček [-] - R. Puhlovský [-] , P. Kodada [-]

ŽK: 63. L. Moravec , 74. L. Vondráček , 76. P. Jon - 62. D. Vacek .
Hráči zápasu: E. Filip - P. Hejl .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Kuneš Radek - KOZEL Jaroslav (N), HOTOVÝ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.