0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci se v Buku gólu nedočkali...


Branky


0

 

Oba soupeře dělí pouhý bod v tabulce.

Buk má druhou nejlepší obranu v celé soutěži, takže hostující Sokolíci budou mít těžkou úlohu.

Vyzrají na skvělého brankáře Vondráka a precizní obranu Buku?

 

Děkuji za reportáž Jardovi Kozlovi a Frantovi Slavíčkovi...

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mozol na stoperu...

 

Domácí nastoupili bez pracovně zaneprázdněných Filipa, Leixnera, Mischnika a Motáka. Naštěstí mají kádr dost nabitý, takže bylo připraveno 15 lidí do boje. Poprvé na jaře nastoupil na stoperu "mladík" Šenkýř a odehrál zápas s přehledem.   První poločas začal náporem domácích, ale chyběly tomu šance, vše končilo u velkého vápna Lodhéřova. Po deseti minutách se hra začala vyrovnávat a začaly přicházet i příležitosti ke vstřelení gólu.   Vondráček našel Kocourkovu hlavu, ale branka byla pro něj malá. Poté hosté rychlým brejkem překonali i Vondráka a skluzem na poslední chvíli hasil Šenkýř. Ve dvacáté minutě Matoušek na pravé straně vymotal Mozola, kterému unikl a nahrál na penaltu Byrtusovi, který točil střelu k pravé tyči. Domácí Vondrák předvedl krásný zákrok a míč vytěsnil na roh. Aktivitu přebrali hosté a po celý první poločas byli mnohem nebezpečnější a vytvořili si tři gólovky, které naštěstí pro domácí nevyužili. Oslabením pro hosty byl i odchod nebezpečného útočníka Vaška Matouška, který po 30 min. odstoupil, protože musel do práce.

Další tutovka přišla ve 35. minutě, kdy Slavíček prošel z vlastní poloviny až do vápna domácích.

Bohužel, dělá kličku navíc a střela končí v blokujících hráčích domácích.

Ve 42. minutě uniká Plachý po levé straně odkud přichází centr na zadní tyč, kde Kupka odkrytou branku netrefuje, tak poločas končí bez branek.

Chyběl střelec...

 

Druhá půle byla úplně jiná.   Druhý poločas začal opět náporem domácích a tentokrát už začaly přicházet i šance.   Bohužel, ani jeden tým neměl ve svých řadách střelce.   Domácí bušili do Lodhéřovské obrany, ale dostat míč do sítě, je pro ně na jaře neřešitelný problém.   Ke všemu špatnému se domácím zranili Mencl, Vondráček a střídající Opička.   Hostům ke konci zápasu docházely síly, ale se štěstím dokázali odvracet všechny ataky Buku.   Na konci zápasu se po třech rohových kopech hasilo vápno před Lodhéřovskou brankou, ale skrz houštinu nohou míč do branky neprošel.   Velmi dobrý výkon podal rozhodčí Honzík.                        


Ohlasy k zápasu


AC Buk
L. Jasanský - trenér: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním měli navrch hosté a ve druhém domácí. Takže opět zasloužená plichta. Naše obrana pracuje dobře, ale branky soupeře jsou pro nás zamčené.

TJ Sokol Lodhéřov
František Slavíček - vedoucí mužstav Sokol Lodhéřov: Zasloužená remíza. První poločas jsme si vytvořili několik šancí, ale žádnou neproměnili. Druhý zase domácí, ale nemají střelce, takže bez branek se nedá vyhrát.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , P. Jon [-] , L. Moravec [-] - O. Jasanský [-] - J. Kocourek [-] , L. Vondráček [-] (66. F. Opička [-] ) - R. Houska [-] (46. P. Lexa [-] ) , L. Šenkýř [-] , F. Mencl [-] (57. D. Snížek [-] ) , P. Hulík [-]

TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrubý [-] - S. Zelinger [-] , M. Razima [-] , D. Laštovka [-] , F. Petrák [-] - T. Čejna [-] , R. Byrtus [-] , M. Slavíček [-] , R. Kupka [-] - V. Matoušek [-] (33. P. Plachý [-] ) - V. Lovětínský [-]

ŽK: 55. L. Vondráček .
Hráči zápasu: L. Moravec - V. Lovětínský .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HONZÍK René - HOTOVÝ Leoš (N), SLAVÍČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.