Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:00

17.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Kozojídek zařídil Březina s Bančákem


Branky


0

Minulý týden prohrály Kozojídky na půdě Mikulčic, a tak chtěli napravit zaváhání. Na půdu Kozojídek dorazili hosté ze Bzence, Kozojídkám se zavahání podařilo napravit svou herní převahou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozojídky vedly o poločase o jednu branku

V Kozojidkách se hrál jednoznačný zápas. Domácí tým hned od začátku dal najevo, kdo bude brát body. Už ve 2. minutě se prosadil Ondřej Březina svou nádhernou střelou z dálky, na kterou domácí golman neměl šanci. Kozojídky měly hru pod kontrolou a Bzenec hrozil jen z protiútoků. Hosté si v 21. minutě vybojovali roh, ze kterého dokázali skorovát díky střele Miroslava Soukupa. Tenhle stav, ale nevydržel dlouho a domácí ukazáli svou dominantní hrou, že oni budou brát body. A to v 27.minutě potrvdili gólem Patrika Bančáka. Do konce poločasu se fotbal vyrovnal. A tak se skóre nezměnilo a soupeři šli do šaten za stavu 2:1.

Domácí navýšili skóre a vedení si pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili domácí znovu svou hrou, lepé kombinovali a dostávali se do šancí, ale i hosté útočili.  Začátek druhého poločasu toho mnoho nepřinesl. Až v 73. minutě se opět ukázal Ondřej Březina, který dal svůj druhý gól v zápase. O malou chvílí se v 86. minutě znovu prosadil Patrik Bančák. Na konci zápasu se ve hře trochu přitvrdilo a rozhodčí musel rozdat pár karet. Hostujicí tým bohužel dohrával v 10 a bylo to znát. Na úplný konec zápasu upevnil vedení Jan Smištík, který nekompromisně proměnil penaltu po faulu bzeneckého hráče. Konečný výsledek byl 5:1. Kozojídkám se tak povedlo napravit zaváhání z minulého kola a získali 3 body na domácí půdě. Další kolo bude mít Bzenec šanci napravit své prohry proti Mikulčícím.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Bzenec B
Tomáš Zlámal - hráč Bzence: Řekl bych, že nejhorší bylo to, že nás bylo málo. A to bylo na konci znát, jelikož někteří hráči nemají tak dobrou fyzičku. A k tomu jsme zápas dohrávali v 10 hráčích, kvůli zranění a také soupeř měl zkušenější hráče.



Sestavy


SK Kozojídky
R. Grombíř [-] - R. Grossman [-] , J. Matuška [-] , J. Grabec [-] - - P. Bančák [-] , O. Březina [-] - R. Slovák [-] (65. T. Hanzelka [-] ) , Z. Šrahůlek [-] , J. Petrucha [-] , M. Komínek [-] (74. J. Smištík [-] ) , T. Kurečka [-] (85. P. Červenka [-] )

TJ Slovan Bzenec B
L. Večeřa [-] - K. Ebringer [-] , P. Ficek [-] , J. Vajdík [-] , T. Dulovecz [-] , J. Fišer [-] , P. Ebringer [-] - M. Soukup [-] , T. Zlámal [-] , L. Vajdík [-] , R. Janás [-]

ŽK: 51. M. Komínek , 81. T. Hanzelka - 75. J. Vajdík , 89. L. Večeřa .
Místo: Kozojídky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZIMA Jakub - ZÍMA Igor, MORAVČÍK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.