0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojanovice nezvládly závěr utkání


Branky


0

Nenkovice dojely do Bojanovic zopakovat výhru z minulého týdne. K výhře hostů nejvíc dopomohl František Kuchař svými dvěma góly v závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvním poločase bylo utkání vyrovnáne, ale nic zajímavého nepřinesl. Krome dvou šancí Patrika Bohuna a Martina Bohuna, ale ty své šance neproměnili. Vše důležité se dělo až v druhé půli zápasu.

Fantastický závěr Nenkovic

Do druhého poločasu týmy vstupovali za bezbrankového stavu. V druhém poločase měl domácí tým více ze hry a Nenkovice měl jedinou šanci z přímého kopu, kdy trefil tyč záložník Polcr. Domácí však neuvyžili ani jednu šanci, a tak přišel trest. Nenkovice v 81. minutě daly na 1:0, když se prosadil po standartní situaci František Kuchař. O 3. minuty pozdějí se znovu radovali hosté, když se opět prosadil Kuchař po standartní situaci, kterou domáci nedokázali pohlídat. 



Sestavy


SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - T. Podrazil [-] , A. Řezáč [-] , O. Stávek [-] , M. Veselý [-] (82. J. Seják [-] ) , F. Seják [-] (72. Z. Kuchyňka [-] ) - A. Tomaštík [-] (85. M. Dvořák [-] ) , V. Blaha [-] (85. D. Bohun [-] ) , P. Půlkrábek [-] - P. Bohun [-] , M. Bohun [-]

TJ Sokol Nenkovice
P. Schöfr [-] - T. Mikeska [-] , D. Pospíšil [-] (45. F. Kuchař [-] ) , T. Hrabal [-] (47. J. Polcr [-] ) , D. Raus [-] (88. B. Linzer [-] ) , M. Zálešák [-] , R. Frelich [-] , D. Pospíšil [-] , R. Stehno [-] , P. Kováč [-] , J. Mezihorák [-]

Místo: D.Bojanovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: LUKÁŠ Pavel - HLAVINKA Lubomír, RAČICKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.