Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhřice si doma poradily s Kozojídkami


Branky


0

V neděli do Uhřicích dojely Kozojídky, které chtěly zopakovat výhru z minulého kola. Uhřice ale chtěly nepravit prohru se Strážnice, což se jim dokonale povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla hned 2 góly

První půle nedělního utkání začala velmi opatrně. Po chvíli opatrnost už nebyla, hostující Kozojídky měli ze začátku hru pod kontrolou. Hra se ale vyrovnala a domací Uhřice ve 22. minutě skórovaly, když se Radek Konečný prosadil krásnou hlavičkou k tyči. Hra domácích se velmi povzbudila a začali mít více ze hry. Další šance byla ze strany Kozojídek, ale jejich střela z dálky v bráně neskončila. Ale následující šance už gólem skončila a to v 38. minutě když hráč Kozojídek centroval, první hlavička gólem neskončila, ale dorážku Jana Petruchy už golman domacích zneškodnit nedokázal. Týmy tak odcházely do šaten za stavu 1:1.

Uhřice navýšily skóre

Druhý poločas začal velkým tlakem ze strany domácích, kteří si vytvářeli mnoho šancí. A to přineslo v 72. minutě zasloužený gól, kdy Mikšík přihrál Richardu Pěnčíkovi a ten se nemílíl. Skóre tak upravil 2:1 pro domácí Uhřice. Domácí po tomto gólu měli hru pod kontrolou. O chvíli později se znovu radovali, když se svojí střelou, na kterou golman hostů nestihl zareagovat, prosadil Jakub Neumman. Stav 3:1 skončil až do konce zápasu. A tak Uhřice napravily svou prohru s lídrem a v dalším kole je čekají Mikulčice. Kozojídky nezopakovaly výhru proti Bzenci, další možnost na výhru mají proti Vracovu.



Sestavy


SK Uhřice
J. Mokrý [-] - J. Neumann [-] - M. Mikšík [-] (85. T. Bajer [-] ) , M. Kopřiva [-] , T. Hořava [-] , R. Pěnčík [-] , L. Smílek [-] (90. A. Spálovský [-] ) , J. Rotrekl [-] , Z. Hojač [-] , Z. Vlach [-] , R. Konečný [-]

SK Kozojídky
R. Grombíř [-] - R. Grossman [-] , O. Březina [-] , J. Vitek [-] , J. Matuška [-] , J. Smištík [-] , P. Bančák [-] , Z. Šrahůlek [-] , D. Gloza [-] , J. Petrucha [-] (77. A. Tomčal [-] ) , J. Grabec [-]

ŽK: 80. D. Gloza .
Místo: Uhřice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČEP Radim - VALA Zdeněk, SCHIEL Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.