2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec si rozdělil body s Mikulčemi


Branky


11. M. Soukup , 61. T. Zlámal - 72. V. Polák , 90. M. Vacenovský (p.)
0

V neděli domáci Bzenec přivítal Mikulčice. Mikulčice chtěly prodloužit svou výherní šňůru, za to Bzenec chtěl konečně urvat body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gólovější Bzenec

V prvním poločase hrály spíše Mikulčice, které měly více ze hry a lépe kombinovaly. Bzenec velmi poctivě bránil a to se jim vyplatilo, hráli především na brejky. Domácí brejky byli učinější a to hned v 11. minutě, kdy se prosadil Miroslav Soukup, který obešel dva hráče a jeho střela skončila v síti. Dále v utkání měly převahu i přes gól Mikulčice, které se snažily vyrovnat. Stav 1:0 zůstal až do konce poločasu. 

Drama až do samého konce

V druhém poločasu chtěly Mikulčice vyrovnat, a proto otevřely hru a začali více utočit. Ale Bzenec toho využil v 61. minutě a po krásném centru dal branku Tomáš Zlámal, který to měl před brankou jednoduché a stačilo jen trefit zařízení. O chvílí později se ozvali hosté, kteří snížili stav na 2:1 díky gólu Poláka po centru. Polák poté měl ještě další dvě šance, kdy šel dvakrát sám na branku, ale tyhle šance nevyužil. Mikulčice to nevzdaly a hráli až do konce. V 93. minutě se jim to vyplatilo, rozhodčí pískl Dulovczovi ruku, a tak měli Mikulčice penaltu. Penaltu Michal Vacenovský s přehledem proměnil. Dramatický závěr nakonec upravil skóre na 2:2. Bzenec tak získal cenný bod a další kolo mají Moravany, Mikulčice přístí kolo přivítají doma Uhřice.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - J. Fišer [-] , T. Dulovecz [-] , J. Vajdík [-] (70. K. Ebringer [-] ) , P. Ficek [-] , P. Ebringer [-] - R. Janás [-] (4. T. Pollák [-] ) , L. Vajdík [-] , M. Soukup [-] , T. Zlámal [-] - M. Dulovecz [-]

TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - P. Šalša [-] , Z. Šebestík [-] , V. Polák [-] , M. Novák [-] , P. Jánoš [-] , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-] , O. Hubačka [-] , P. Machala [-]

ŽK: 86. P. Ficek - 69. M. Novák .
Místo: Těmice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: HÝBL Jiří - JAHODA Jiří, JAHODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.