1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany zdolaly Bzenec


Branky


0

19. kolo Okresního přeboru nám přichystalo zápas mezi Bzencem a Moravany. Atraktivní utkání skončilo ve prospěch hostujícího týmu, který musel otáčet zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodným stavem

Domací tým do zápasu stoupil velmi aktivně a důsledně. Hned od začátku se dostávali do šancí, které však zatím neproměnili. Obrana domácích byla velmi pozorná a tak nedala šanci hostujicím. Ve 13. minutě se k odraženému míči dostal Robin Valenta a po sólu mezí hráči přesně zakončil do sitě soupeře. Poté si Bzenec moc šancí nevytvořil, díky kvalitní obraně Moravan. Hosté uděřili ve 42. minutě po špatné rozehrávce obrany Bzence, soupeř se tak dostal do první važnější šance, kterou proměnil Jiří Balous. Za vyrovnaného stavu 1:1 šly týmy do šaten.

 

 

 

Moravany dokázaly skórovat i podruhé

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe Bzenečtí hráči, kteří byli aktivnější. Ale mnoho vážných šancí si nevytvořili. Od 60. minuty hosté začínali mít více ze hry, dostávali se více do šancí a měli mnoho nebezpečných rohových kopů, které však nevyužili. Ale Moravany v 70. minutě dokázal obratit zápas ve svůj prospěch. Chybu domácí obrany využil znovu Jiří Balous, který znovu skóroval a dal tak svůj druhý gól do sítě Bzence. Po inkasované brance se Bzenec nevzdal a snažil se Moravany zatlačit a vstřelit vyrovnávající gól. Bohužel si žádnou vyloženou šanci nevytvořil, jelikož obrana Moravan byla velmi kvalitní. Zápas tak skončil 1:2 pro Moravany. Bzenec bude mít další šanci na body v Uhřicích. Moravany doma přivítají Nenkovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec B
Roman Andrýsek - hráč TJ SLOVAN BZENEC: Chyběl nám hlavně větší důraz v koncovce a hlad po gólu. Vůbec se nám nedařila finální fáze a když už jsme si dokázali připravit nějakou šanci, tak jsme bohužel selhali v koncovce.




Sestavy


TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - M. Dulovecz [-] , J. Vajdík [-] (63. P. Ficek [-] ) , T. Dulovecz [-] , J. Fišer [-] , P. Ebringer [-] (87. K. Ebringer [-] ) - M. Soukup [-] , T. Zlámal [-] , R. Valenta [-] , L. Vajdík [-] - R. Andrýsek [-] (83. L. Večeřa [-] )

TJ Slavoj Moravany
B. Strmiska [-] - J. Zýbal [-] (70. A. Rotrekl [-] ) , M. Drobilík [-] , J. Balous [-] (77. A. Šeďa [-] ) , L. Pintera [-] , M. Měsíček [-] , M. Kalinec [-] (49. M. Ficek [-] ) , P. Zbořil [-] (82. V. Pimek [-] ) , D. Marčík [-] , M. Bařina [-] , R. Klimeš [-]

ŽK: 12. R. Andrýsek , 41. R. Valenta - 34. M. Drobilík .
Místo: Těmice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLEIN Josef - ŠLACHTOVÁ Martina, ZÍMA Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.