0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zdolal Bzenec


Branky


0

Ve 23. kole Okresního přeboru zavítal tým z Kostelce na půdu Bzence, kde odehráli atraktivní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jen o gól

V dalším kole okresního přeboru zajížděl Kostelec do Těmic, kde své domácí zápasy hraje mužstvo Bzence B. Úvod utkání patřil zcela jasně hostům, ale ofenzivní hráči Kostelce se předháněli v tom, kdo zahodí větší tutovku. Kdyby byl v 5.minutě stav 3:0 pro hosty, asi by se nikdo z přítomných nedivil, ale stav byl bezbrankový. Kostelec se do šancí dostával i v následujících minutách, ale postupně se začali osmělovat i domácí. Hostům se nakonec podařilo otevřít skóre utkání, když přihrávku za obranu Jana Lochmana zužitkoval Dobeš. Poté se přidali k hostům i domácí a začali zahazovat své vyložené šance, jednu z nich měl Vajdík, když šel ze strany na brankáře, ale šanci neproměnil. Do poločasu už žádná další branka nepadla a hosté tak vedli 1:0.

Kostelec i Bzenec zahazovali šance

Do druhé půle vstoupil opět aktivně Kostelec, ale po asi 10 minutách začali mít domácí navrch a Kostelec následující desetiminutovku přežil jen díky skvělému Šalomounovi v brance, který vychytal tři tutové šance domácích. Kolem 60. minuty se dostal do jasné šance Roman Andrýsek, ten však před gólmanem selhal.  Poté Kostelec dokázal proměnit další z moře šanci, když David v samostatném úniku udělal kličku i brankáři a zvýšil na 2:0. Kostelec se tímto gólem uklidnil a opět začal útočit a také zahazovat šance. V následujících minutách přidal ještě 2 góly střídající Ondřej Lochman, nejdříve po skvělé individuální akci a přihrávce Davida a následně po krásné přihrávce Leciána. Upravil tak konečný výsledek na 4:0 pro hosty.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec B
Roman Andrýsek - hráč: V prvním poločase byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách. Ale neproměněné šance z druhého poločasu nás stály vítězství. Zápas to z naší strany nebyl tak špatný jak vypadá výsledek.

SK Kostelec
Pavel Borkovec - hráč: Dnešní utkání místy vypadalo, že se hraje bez obran. Nebýt skvělého výkonu obou brankářů a možná i nemohoucnosti střelců v koncovce, mohlo utkání skončit 15:7 pro nás :) Opravdu těch vyložených šancí na obou stranách bylo strašně moc.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec B
P. Rachvala [-] - P. Ficek [-] , J. Vajdík [-] , T. Dulovecz [-] , P. Ebringer [-] - M. Soukup [-] (46. K. Ebringer [-] ) , T. Zlámal [-] , L. Vajdík [-] , R. Janás [-] (60. J. Fišer [-] ) - R. Andrýsek [-] , L. Večeřa [-]

SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - M. Kotásek [-] (70. D. Horák [-] ) , J. Kvaltin [-] , R. Dobeš [-] , S. Macek [-] , J. Lochman [-] (70. P. Lecián [-] ) , D. Horák [-] , G. David [-] (75. O. Křižka [-] ) , R. Hochman [-] (58. O. Lochman [-] ) , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

ŽK: 78. J. Fišer - 63. J. Lochman , 78. O. Lochman .
Místo: Těmice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BLAŽKOVÁ Monika - ČIKL Bohumil, JAHODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.