0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice, jako první vyloupili v této sezoně Štěpánovice


Branky


0

Do jarních odvet vstupovali hráči Štěpánovic z druhého místa. Na svém domácím hřišti ještě nepoznali chuť porážky a v této sérii chtěli pokračovat i proti soupeři z Nových Hodějovic. Svěřenci trenéra Aibla měli na podzim výborný vstup do soutěže, když první čtyři zápasy vyhráli. Bohužel ve zbytku podzimu uhráli už jen 2 body v šesti zápasech. Ve Štěpánovicích se tak schylovalo k velmi zajímavému střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se lépe povedl Novým Hodějovicím. Po sérii rohových kopů, propadl míč na zadní tyč k Jáchymovi a ten hlavou i za drobné teče brankáře Matouška, poslal míč do sítě – 0:1. Štěpánovice se poté svému soupeři vyrovnali. Šance byli k vidění na obou stranách. Hodějovice jich měli o něco více, ale jdruhou brankou ani jedna z nich neskončili. Na druhé straně měli moýžnost na vyrovnání nejprve Vojč a o chvíli později Klabouch, ale ani jeden z nich si nepřišel na brankáře Hřiba. Hráči Hodějovic byli lepší na míči a do konce poločasu si své vedení pohlídali.

Druhý poločas se obraz hry příliš nezměnil. Hosté i nadále drželi míč více na svých kopačkách a kontroloval hru. Domácí se s příchodem Kopakčky snažili více tlačit do vápna centrovanými míči. Po jednom z centrů od Kopačky se rozjela před brankou Hřiba trma, vrma, aby se následně míč odrazil na penaltu k volnému Klabouchovi, ale ten míč poslal do pletiva. Po hodině hry se do hry v krátkém sledu dvakrát zapojil i rozhodčí Pileček. Nejprve poslal v 65. minutě pod sprchy Vojče po zákroku ze zadu. O tři minuty později se podobně zachoval i hostující Rudolf a počet na hřišti se tak srovnal. Domácí se dál tlačili do vápna vzduchem, ale brankář Hřib si se všemi centry poradil. Deset minut před koncem pak přišla definitivní pojistka, v podobě druhé branky Hodějovic. Dvořák potáhl míč po lajně a střílenou přihrávkou před brankou hledal někoho ze svých spoluhráčů před brankou. Míč se ovšem nešťastně odrazil od vracejícího se Marka a skončil za zády bezmocného Matouška – 0:2. Tři body si tak odvezli hráči z Hodějovic a jako první v této sezoně pokořili hřiště Štěpánovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): Hosté byli v úvodu lepší a zaslouženě šli do vedení. Poté se hra srovnala. Hráči Hodějovic byli více na míči, měli rychlé mladé hráče, ale paradoxně jsme se dostávali více do zakončení my. Gól jsme ovšem nedali. Druhý poločas probíhal podobně a rozhodla ho až branka v závěru utkání. Domácí ztrátu zkusíme napravit už v příštím kole, v domácím derby s Lišovem B."

FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Měli jsme problém se složením sestavy, ale to je asi všeobecný problém. Štěpánovice jsou pověstné, že doma hrajou tvrdě, až zákeřně, ale to se nepotvrdilo. Utkání probíhalo v klidu a byl to celkem pohledný zápas z obou stran. Nám vyšel vstup do zápasu a během prvního poločasu jsme měli ještě šance na to zvýšit naše vedení. Druhý poločas měli domácí nějaké šance na vyrovnání, ale buď netrefovali branku nebo si centry do vápna pohlídal brankář Hřib. V závěru jsme přidali druhý gól a z poklidného zápasu si odvezli tři body."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - J. Kučera [-] , T. Veith [-] (82. J. Ludvík [-] ) , P. Novák [-] , P. Kosař [-] - M. Klabouch [-] , M. Fiktus [-] , R. Poláček [-] (86. M. Kovář [-] ) , D. Marek [-] - L. Makovička [-] (46. V. Kopačka [-] ) , J. Vojč [-]

FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - D. Lojka [-] , M. Chmeňa [-] , M. Rudolf [-] , J. Rajtr [-] (85. J. Bláha [-] ) - M. Jáchym [-] , J. Fodora [-] , J. Dvořák [-] , J. Šíma [-] , L. Kolář [-] - J. Tomeček [-] -

ČK: 65. J. Vojč - 68. M. Rudolf .
Hráči zápasu: J. Šíma , M. Hřib .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.