0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé napravilo zaváhání z minulého kola a odvezlo si všechny body z Trhových Svinů


Branky


0

Vyrovnané střetnutí se dalo očekávat v zápase mezi Trhovými Sviny B a Mladým B. Domácí hráči měli minulý víkend volno a tak se mohli v klidu připravit na svého sobotního soupeře, který poslední kolo překvapivě doma přenechal všechny body Štěpánovicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v první půli o něco aktivnější a do šaten šli s jednobrankovým náskokem

V souboji dvou týmů bojující ve spodní části tabulky byli od začátku lehce aktivnější hosté. Z jejich tlaku ale nevyplynula žádná vážnější branková situace. Ve 20. minutě se zranil po střetu s domácím brankářem Brůhou hostující Novotný, který přepustil pozici jediné posile z A-týmu, který odehrál ráno náročný zápas proti Nové Vsi, Miloši Schusterovi. Ten se hned zapojil do hry a jeho spolupráce s Linhartem, který měl pro změnu v nohách dopolední zápas s dorostem, dělala domácí obraně starosti. První přihrávkou od Schustera Linhart pohrdl, když pálil vedle. O pár minut později si Schuster převzal vysoký balón od svého brankáře, zatáhl a snažil se ho nacentrovat opět Linhartovi. Centr se mu ale nepovedl. Linhart ale disponuje rychlýma nohama, míč doběhl, posunul Drábkovi, který udělal statisty z obránců Svinů a dokonale předložil míč Szojkovi, který se zakončením do prázdné branky neměl problém – 0:1. Postupem času se osmělili i domácí a hra se hodně vyrovnala a po sérii standardních situacích si vytvořili i několik brankových příležitostí, které skvěle řešila mládská obrana v čele s Michalem Zemkem. Ještě jednu obrovskou příležitost si připsal Linhart, kterému zřejmě nebylo přáno, aby vstřelil branku. Opět po spolupráci se Schusterem, který si pohrál s levým obráncem domácích a posunul svému kolegovi z útoku, kterého skvěle vychytal Brůha. V poločase tak byli o gól spokojenější hosté z Mladého.

Závěrečný domácí tlak, ve vyrovnávací branku nevyústil

Ze začátku druhé půle se obraz hry příliš nezměnil. Mladé si vytvořilo pár slušných šancí, hlavně dvojice Linhart, Schuster. Druhý jmenovaný byl zřejmě u nejkomičtější situace celého zápasu, ne-li celé sezony. Dobrých 30 metrů běžel naprosto osamocený na brankáře Svinů. Tváří v tvář svému sokovi se mu zřejmě rozklepala kolena a netroufl si na zakončení. Dlouhou dobu čekal na nějakou podporu od spoluhráčů, ale až po čase se objevil Kolář, ale ani Schusterova přihrávka nebyla z nejpřesnějších a tak si domácí brankář Brůha připsal ve složité situaci jednoduchý zákrok. V ten moment se zlomil zápas a domácí zamkli hosty na jejich polovině. Linhart se Schusterem už zřejmě neměli moc sil na protiútoky do otevřené obrany a tak ani z očekávaných brejků nehrozili. Možná půlhodinové obléhaní mládské branky ovšem neskončilo brankou a to i díky Peškovi, který vyhlavičkoval míč z brankové čáry a tak si hosté odváží velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Radim Petr (zastupující trenér): "Na zápas jsme překvapivě dorazili v hojném počtu, takže někteří se tzv. nevešli do dresu. Což u některých hráčů (s bohémštějším přístupem k životu, mezi jejichž koníčky patří zahálka, nezřízené pití tvrdého alkoholu a intenzivní přežírací kúra v poloze horizontální) hrozilo doslova. V sestavě jsme měli opět plno mladých hochů, což by jistě ocenil Roman Polanski, nebo početná skupina katolických kněží. V prvním poločase jsme měli několik příležitostí ke změně skóre, ale v jedné z největších střela Michala Němce jen rozvlnila boční síť… jako 110 metrů překážek Halinu Pawlowskou. Tak zaúřadovalo známé pravidlo, nedáš-dostaneš. Útočníci Mladého pěkně rozebrali naší obranu a bylo to 0:1. Do 2. půle jsme nastoupili s odhodláním zápas otočit. Avšak ani perfektně nastavená taktika a brilantní střídání, z nichž jedno bylo vynucené, protože ze střídačky se ozvalo: „Jestli mě tam nedáš, jdu na pivo!!! Ke kýženému výsledku nevedla. Zápas se blížil ke konci, když Jirka Šafránek nacentroval do vápna na svého jmenovce Valtera. Ten si vzpomněl, co se stalo rok před tím než se narodil - EURO 96 a lob Karla Poborského, a pokusil se o něco podobného … ovšem hlavou. Nechal si míč padnout na svou Puyolovskou kštici a přehodil bezmocného brankáře hostů, avšak i branku, brankového sudího Jecha, síť i stadion. V té chvíli jsem věděl, že se nacházíme v partiích, kde rádi ve svém životě trávili čas takové osobnosti, jako je Freddie Mercury, Ian McKellen nebo Elton John."

SK Mladé B
Miloš Schuster (záložník): "První poločas a patnáct minut z druhé půle jsme měli zápas pod kontrolou. Pak přišel ten můj nesmysl, co jsem vytvářel, myslím, že budu ve svinenský kronice jako největší trouba co tam hrál. To nás položilo, nebyli jsme schopní dostat míč dopředu, takže jsme s Tomášem ani nemohli podržet míč vepředu, aby si obrana odpočinula. Sportovně musím uznat, remíza by byla spravedlivější. Sviny si z toho tlaku vytvořily strašně moc střel, ale žádná nešla pořádně do branky, kromě té, co Peši vyhlavičkoval. Vezeme si domu tři velice cenné body, příští týden máme volno tak uvidíme, co se odehraje okolo nás v tabulce. "



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Valter [-] , J. Kostohryz [-] (46. J. Šemro [-] ) , M. Zachař [-] (63. J. Štrosser [-] ) , D. Štojdl [-] , T. Čenec [-] , O. Hruška [-] , M. Němec [-] (58. M. Chuchel [-] ) , J. Kašpar [-] , P. Kohout [-] (70. P. Bartizal [-] ) , M. Stráský [-] (56. J. Šafránek [-] )

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Kypta [-] , D. Scheicher [-] , M. Pešek [-] , M. Zemek [-] - A. Kolář [-] (58. P. Schuster [-] ) , F. Souček [-] , M. Drábek [-] , L. Szojka [-] - T. Linhart [-] , M. Novotný [-] (24. M. Schuster [-] ) -

ŽK: 53. P. Kohout - 43. A. Kolář , 88. T. Linhart .
Hráči zápasu: M. Zemek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - MAREK Michal (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.