Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavče rozhodlo o výsledku zápasu, již do poločasu. Vrábče dohrávalo zápas v 7 lidech!


Branky


0

Domácí Slavče hostilo na svém hřišti mužstvo Vrábče. Obě mužstva měla před vzájemným soubojem stejný počet bodů. Stejné rozpoložení panovalo zřejmě i v obou táborech, protože oba týmy svá poslední utkání prohrály a navíc nevstřelily ani branky. Očekávalo se tak, kdo půjde do bodového trháku, i když vzhledem k počtu remíz ( čtyři oba týmy ) se nevylučovala, ani dělba bodů a neměnný stav v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková smršť v úvodní čtvt hodině!

Zápas dvou sousedů v tabulce začal velmi svižně, a kdo přišel na zápas o čtvrt hodiny později, přišel vlastně o více jak polovinu branek celého zápasu. Už v 1. Minutě se dostal do vápna domácí Jakub Brousek a přihrávkou před odkrytou branku vyzval ke skórování Vacha, který nezaváhal – 1:0. Hosté ovšem s odpovědí dlouho neotáleli a za dvě minuty bylo srovnáno, když se o vyrovnání postaral Bašta – 1:1. A ve strhujícím tempu se pokračovalo nadále. V rozmezí dvou minut se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Konkrétně v 9. a 10. minutě využil Jakub Brousek dvou ideálních přihrávek od Jiřího Tůmy a domácí vedli 3:1. Divokou čtvrt hodinku zakončil v 16. Minutě kontaktní brankou hostující Koclíř – 3:2. Kdyby oba celky takto pokračovaly dále, dočkali by se diváci téměř 30 branek. Nicméně hra se poté přeci jen zklidnila a další branka přišla po půl hodině hry. Opět u toho bylo duo domácích hráčů Jakub Brousek a Jiří Tůma. Tentokrát se do role asistenta pasoval Brousek a Tůma zvyšoval na 4:2. Do konce prvního poločasu se diváci dočkali ještě jedné branky. Jakub Brousek poslal do úniku Tůmu a ten proti brankáři Schusterovi nezaváhal – 5:2.

Druhý poločas se vymkl kontrole rozhodčího. Vrábče na protest dohrávalo bez čtyř hráčů

Ve druhém poločase bylo na hřišti nadále živo. Jenomže tentokrát ne díky brankám, ale samotným hráčům, kterým se až příliš začalo jiskřit od kopaček. Vše pak vygradovalo v 65. Minutě, kdy se doslova strhla na hřišti mela, plná strkanic a slovních urážek. Hlavní rozhodčí ovšem celou situaci přešel bez mrknutí oka, což nesli nelibě zejména hosté z Vrábče a čtveřice hráčů odmítla v zápase pokračovat. Hosté tak dohrávali v 7 lidech! Domácí této situace využili už jen ke kosmetické úpravě skóre, když se potřetí v zápase prosadil Tůma. Divoké utkání nejen brankově, ale děním na hřišti tak skončilo 6:2 pro domácí Slavče.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha (trenér): "Do zápasu jsme vstoupili skvěle a hned v druhé minutě jsme vstřelili gól. Soupeři se sice hned vzápětí podařilo srovnat, ale nám se hra i nadále dařila, nedělali jsme zbytečné chyby a vytvářeli jsme si další šance. Naši útočníci Kuba Brousek a Jirka Tůma si skvěle rozuměli a tuto shodu dokázali i gólově proměnit (Jirka 3 a Kuba 2). Utkání se nám dařilo vcelku kontrolovat, soupeře jsme k ničemu zásadnímu nepouštěli a už do půle bylo téměř rozhodnuto. Byl to poklidný zápas, který narušila až strkanice ke konci utkání, když náš hráč fauloval hráče Vrábče, který to neunesl a vznikla tak hromadná strkanice. Situace se podařila uklidnit, ale hráčům soupeře se už asi hrát nechtělo a po postupným odcházení hráčů ze hřiště dohráli zápas v sedmi lidech. Jsem rád, že se nám povedlo dobře odehrát tento domácí zápas a za nejlepší hráče zápasu bych zvolil Tůmu a J. Brouska."

TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Zápas začal velmi svižně, když v1.minutě domácí založili první útok a vstřelili branku. Za dvě minuty už to ovšem bylo 1:1. Slavče má výborný útok, nehraje nějak kombinačně, ale na co sáhli, to jim vyšlo. Byl to hratelný zápas a myslím, že kdybychom byli soustředěni, tak jsme to mohli zvládnout. Ale místo toho, se to v 65. minutě porvalo a my dohrávali v 7 lidech. Když to shrnu, nejhorší zápas, který jsme odehráli. Musíme to hodit za hlavu."



Sestavy


TJ Slavče
F. Vítek [-] - V. Graňo [-] , T. Kápar [-] , M. Trajer [-] - T. Vach [-] , R. Brousek [-] (79. P. Němec [-] ) , J. Tůma [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] - J. Vodička [-] , P. Nocar [-] (72. M. Šindela [-] )

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - D. Pech [-] , T. Knytl [-] , M. Šerý [-] - R. Lučanský [-] (14. M. Chrástecký [-] ) , K. Bašta [-] , S. Knytl [-] , M. Mekiš [-] , M. Vrba [-] , D. Seethaler [-] - L. Koclíř [-] -

ŽK: 58. M. Mekiš .
Místo: Slavče. Počet diváků: 25. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠVALB Tomáš (N), TVAROH Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.