Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice schytaly doma debakl od Slavče 2:8!


Branky


0

Čtvrtý tým tabulky Nové Hodějovice hostil na svém hřišti šestý tým ze Slavče. Domácí v posledním zápase ztratili slibně rozjetý zápas na půdě lídra tabulky z Dobré Vody B, kde vedli o dvě branky, ale nakonec si neodvezli ani bod. To hosté si doma s chutí zastříleli proti Vrábči a v závěru zápasu mohli proti 7 hráčům soupeře šetřit síly na tento zápas. Na podzim se oba týmy rozešli remízou a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj i nyní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavče předvedlo parádní první poločas

Hodějovice se mohly vítězstvím nad Slavčí, posunout na třetí místo tabulky a na dva body stáhnout druhé Ledenice B. V případě výhry hostí, by se na domácí jejich dnešní soupeř bodově dotáhl. Očekával se vyrovnaný souboj, ale hosté jej během pětačtyřiceti minut změnili v jasnou záležitost. Už v 9. minutě měl možnost zahrávat přímý volný kop hostující Jakub Brousek a přesným zakončením potvrdil svou střeleckou formu z posledního kola. Tu potvrdil o šest minut později, když proměnil svůj únik druhou brankou a Slavče vedlo po čtvrt hodině hry 0:2. Hra se poté na 15 minut uklidnila a po tomto časovém úseku se přihlásil o slovo druhý forvard hostí, Jiří Tůma. Ten v rozmezí dvou minut zasadil domácích hráčům další dva direkty a na světelné tabuli svítilo skóre 0:4. Obzvlášť koukatelná byla branka, kdy mu míč před prázdnou branku servíroval Roman Brousek. To ovšem nebylo v prvním poločase od Slavče vše. Poločasové skóre 0:5 uzavřel Jakub Brousek, když ho ideálně uvolnil Tůma a útočník završil svůj hattrick mezi nohy brankáře Hřiba. 

Ve druhém poločase padlo znovu pět branek, dvakrát korigovali domácí

V poločasové přestávce zřejmě domácí hráče polila živá voda a po pěti minutách druhého dějství, stáhli hodějovičtí náskok hostí na rozdíl tří branek. V rozmezí 49. a 50. minuty se mezi úspěšné střelce zapsali, Jáchym a Bárek. Hodějovičtí hráči vycítili šanci na nečekaný comeback v takřka rozhodnutém zápase a brankář hostí Vítek musel čelit domácímu tlaku. Ten vyústil v sólový nájezd jednoho z domácích hráčů, který ovšem gólovou situaci nezakončil brankou a trest přišel z následného protiútoku. Tůma nahrál Romanu Brouskovi, který názorně ukázal domácím hráčům, jak se zachovat před brankářem a zvýšil na 2:6. Ofenzivní podívaná pro nestranného diváka ovšem nekončila. Šance si vytvářeli obě mužstva, ale bohužel pro domácí hráče góly padaly jen do jejich sítě. V 75. minutě se snesl centr k nohám Vodičky na hranici vápna a ten jej z první poslal nechytatelně do šibenice – 2:7. O tři minuty později přidal osmou branku Slavče Roman Brousek. Více branek, už v zápase nepadlo a pro domácí to byla krutá lekce z produktivity. Hosté ze Slavče si tak odvezli z Hodějovic tři body po výhře 2:8.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "První půle katastrofa. Hostům tam padlo do čeho kopli, nám nevyšlo nic. Ve druhé půli jsme rychle snížili dvěma góly, pak jsme mohli přidat třetí, ale z protiútoku dostali další gól. Byl to zápas blbec, měli jsme pak ještě nějaké šance, ale neproměnili je. Hostům se dařilo a zaslouženě vyhráli."

TJ Slavče
Karel Brůha ( trenér ): "Minulý týden jsme doma odehráli vydařený zápas a vzhledem k tomu, že se sestava nezměnila, chtěli jsme pokračovat ve stejném výkonu a konečně venku naplno bodovat. Tento cíl se nám začal naplňovat již ve 3. minutě, kdy Kuba Brousek proměnil přímý kop. Dalo by se říct, že tam kde jsme minulý týden skončili, jsme v tomto zápase pokračovali. Dobře jsme kombinovali, naši útočníci J. Brousek a Tůma akce efektivně zakončovali, a když je i záložníci podpořili dobrým výkonem – zejména pak Roman Brousek, vedli jsme již do půle 5:0. Ve druhém poločase se sice podařilo Hodějovickým brzo snížit, ale nás to nesložilo, přidali jsme ještě 3 branky a zápas jsme v pohodě dohráli. Zdálo by se, že to byl pro nás jednoduchý zápas, ale i soupeř, který víc útočil, než bránil, si vytvořil spoustu slibných šancí a zvlášť díky perfektnímu výkonu brankáře Filipa Vítka jsme víc gólů nedostali. Zápas se povedl celému mančaftu, nicméně góly jsou kořením fotbalu, a proto bych vyzdvihl výkon J. Tůmy, J. Brouska a R. Brouska."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - M. Bárek [-] , T. Carda [-] (59. M. Hrdlička [-] ) , J. Fodora [-] , J. Šíma [-] , J. Dvořák [-] , L. Kolář [-] , D. Lojka [-] , J. Tomeček [-] , J. Rajtr [-] , M. Jáchym [-] (75. Z. Kroupa [-] )

TJ Slavče
F. Vítek [-] - V. Graňo [-] , P. Nocar [-] (68. M. Šindela [-] ) , T. Kápar [-] , M. Trajer [-] (82. P. Němec [-] ) - D. Mrkvička [-] , T. Vach [-] , J. Vodička [-] , R. Brousek [-] - J. Tůma [-] , J. Brousek [-] -

Hráči zápasu: J. Brousek , J. Tůma , R. Brousek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - SAIKO Oldřich (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.