3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:15

18.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia rozhodla zápas v druhém poločase


Branky


0

První Olympia Hradec Králové hostila pátou Kutnou Horu. Po včerejší dešťové přeháňce byl terén dobře připravený, ale přesto těžký. Ale obě mužstva se s tím výborně vyrovnala a odehrálo se vynikající a dramatické utkání, ve kterém se bylo na co dívat

Statistiky ze zápasu:
Střely na bránu:  8:4
Střely mimo: 7:6
Rohy: 5:2
Ofsajdy: 1:2
Fauly: 13: 16


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dělala Kutná Hora domácím veliké problémy

Úvod zápasu vyšel lépe hostům a hned ve druhé minutě měli dobrou šanci k zakončení, která nakonec skončila rohem. Ve čtvrté minutě se po standardce domácího Klapky, těsně neprosadil Jukl. Hosté zahrozili rychlým brejkem, který zažehnal včasným vyběhnutím gólman Kobos. V sedmé minutě Jukl vymotal dva hráče a předložil míč Klapkovi. Jeho střela však neměla razanci. V 13.minutě dostala Olympie výhodu standardky z hranice vápna. Klapkovu přízemní střelu zastavil bek Kutné Hory. V 22.minutě pálí z velkého úhlu, hodně nad, domácí Ptáček. V 24.minutě skončil oblouček hostujícího útočníka, v náruči gólmana Kobose. V 28.minutě se dostával útočník hostí do slibné střelecké pozice, ale zastavil ho praporek pomezního. V 34.minutě chyběl Juklovi kousek, aby hlavou skóroval. Konec poločasu patřil hostům. Nejdřív slibnou akci razantním odkopem na roh, zastavil Poděbradský. Po rohu se dostal k odraženému míči hráč hostí a jeho tvrdou střelu vykopl z brankové čáry opět Poděbradský. Do poslední šance prvního poločasu se dostal Poděbradský, ale jeho dělovka těsně minula šibenici Ptáčkovi brány. První poločas skončil bez branek a Kutná Hora se na Olympii ukázala víc, než zdatným soupeřem.

V druhém poločase Olympia rozhodla

První šanci v druhém poločase měl hostující Vácha, který bombou rozvlnil boční síť Kobosovi brány. V 50.minutě mají hosté standardku, kterou špatně zahráli. Očovan poslal do rychlého brejku Ptáčka, ale toho na poslední chvilku zastavil hostující bek. V 52.minutě zahrávala Olympie svůj první roh v zápase. Přetažený míč od Klapky vrátil před bránu Demeter a pro Jukla už nebylo problémem uklidit míč hlavou do prázdné brány. Olympia se ujala vedení 1:0 a bylo vidět, že její hráče ta branka hodně uklidnila. V 54.minutě se na hraně ofsajdu uvolnil hostující Antoš. Jeho střela ovšem letěla vedle. V 58.minutě zatočil Klapka roh přímo do brány. Z brankové čáry vykopával hostující bek. Po hodině hry trefuje domácí Klapka z trestňáku břevno. O minutu později třetí roh domácích a třetí gólovka. Gólman Ptáček byl naštěstí na místě. V 65.minutě si na centr zleva naběhl domácí Ptáček a hlavou zvýšil vedení domácích na 2:0. V 67.minutě pálí hostující Vácha těsně vedle. V 71.minutě se u levé autové čáry krásně uvolnil domácí hráč a poslal centr do vápna. Tam krásně z voleje trefil míč domácí Ptáček a vymetl šibenici svého jmenovce v bráně hostí. Nádherná branka znamenala vedení domácích 3:0 a bylo prakticky rozhodnuto. V 83.minutě pálí z dobré pozice domácí Ličman, ale pouze vyprášil rukavice hostujícího gólmana. V 84.minutě mají hosté přímák asi z dvaceti metrů. Se skákavou Váchovou střelou si gólman Kobos nadvakrát poradil. Pět minut před koncem utkání se v dobré pozici ocitl domácí Očovan, ale jeho hlavička mířila vedle. Domácí Olympia nakonec dotáhla zápas do vítězného konce, ale musíme říct, že hosté z Kutné Hory jí byli hodně vyrovnaným soupeřem.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce pan František Bárta st.: Zlepšeným výkonem ve druhém poločase jsme zápas zvládli a dotáhli do vítězného konce. Naše vítězství je zasloužené. Kutná Hora byla vynikajícím soupeřem a opravdu hrála dobře.

Sparta Kutná Hora
Kapitán mužstva pan Bedřich Franc: Celý zápas rozhodly standardní situace. Neuhlídali jsme si ani přímáky, rohy ani auty a to rozhodlo. Určitě jsme nebyli horším mužstvem. Byl to vyrovnaný zápas, ale domácí dávali góly.



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - M. Kosař [-] , J. Novotný [-] , J. Poděbradský [-] - M. Ptáček [-] (90. O. Haupt [-] ) , K. Krejčík [-] (87. P. Topouzis [-] ) , F. Klapka [-] , M. Demeter [-] - M. Malínský [-] (80. D. Kuťák [-] ) , R. Jukl [-] (72. D. Ličman [-] ) , P. Očovan [-]

Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - M. Antoš [-] (68. J. Mandutz [-] ) , L. Šindelář [-] (87. J. Šmidrkal [-] ) , B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , V. Regner [-] , R. Hačka [-] , M. Vácha [-] , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , R. Šesták [-] (87. L. Zelený [-] )

Hráči zápasu: M. Ptáček - M. Vácha .
Místo: Olympia Hradec Králové. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petřík Jan - MUSIL Jiří, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.