1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra vedoucí Olympie v Letohradě


Branky


0

Devátý Letohrad hostil první Olympii a hosté chtěli potvrdit jarní neporazitelnost. Domácí tým hnalo do útoku sto devadesát nadšených diváků. Až do konce zápasu se bylo na co dívat a oba týmy předvedly pěkné fotbalové představení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase musela Olympia dotahovat

 

V prvním poločase měla Olympia možná častěji míč na kopačkách, ale jinak to byl vyrovnaný zápas, ve kterém domácí nepouštěli hosty do vážnějších brankových příležitostí. Byl to naopak Letohrad, který se v 18.minutě ujal vedení. Hostujícího gólmana Kobose překonal domácí kanonýr Kabourek a připsal si tak už šestou trefu v sezóně. Domácí Letohrad i nadále hrál velice zodpovědně a tak museli hosté sáhnout ke své největší zbrani, a to jsou standardní situace. Těsně před koncem poločasu se Olympii po jedné standardce podařilo vyrovnat, když se trefil její hráč Karal. Letohrad odehrál velice dobrý první poločas, ale skóre bylo na jeho konci vyrovnané.

 

 

 

 

 

Krásná branka Poděbradského rozhodla druhý poločas i zápas

Druhý poločas byl věrným odrazem toho prvního. Domácí tým se snažil dostat ke Kobosově bráně co nejpřímočařejším způsobem a hosté se snažili prokombinovat až do vápna. Hostům z Olympie pomohla k vedoucí brance opět standardní situace. Nejlepší hráč na hřišti Jirka Poděbradský se v 70.minutě krásně trefil a poslal svůj tým do vedení 1:2. Po této brance se Olympia soustředila na bránění a domácí až do konce zápasu stupňovali svůj tlak a snažili se o vyrovnání. Po rohovém kopu, který zahrával Vaniš, dokonce zazvonilo břevno Kobosovi brány, ale gól z toho nebyl. Hosté, tak své těsné vedení uhájili a díky dobře zahraným standardkám si do Hradce Králové odvezli všechny tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce pan František Bárta st.: Dnešní zápas opět rozhodli standardky, ze kterých jsme dali dva góly. Rozdílovým hráčem byl Jiří Poděbradský.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - M. Čada [-] , T. Kabourek [-] (87. J. Stejskal [-] ) , M. Valášek [-] (67. M. Lorenc [-] ) , M. Černohorský [-] , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] (80. R. Macek [-] ) , M. Vaniš [-] , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , J. Štěpán [-] (65. P. Šponar [-] )

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - J. Poděbradský [-] , M. Kosař [-] , J. Novotný [-] , V. Karal [-] - D. Ličman [-] (62. D. Kuťák [-] ) , M. Demeter [-] , M. Ptáček [-] , K. Krejčík [-] (79. O. Haupt [-] ) - P. Očovan [-] , M. Malínský [-] (85. P. Topouzis [-] )

Hráči zápasu: T. Kabourek - J. Poděbradský .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Rais Ondřej - ŘEHÁČEK Lubomír, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.