0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Suchdole padaly branky až při penaltách


Branky


0

Šestý Suchdol hostil desátý Nový Bor a toto utkání bylo označeno za zápas kola. Zápas se málem nehrál, Protože hosté měli po cestě poruchu autobusu. Naštěstí sehnali náhradní a utkání, tak se čtvrthodinovým zpožděním mohlo začít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase žádná šance ke gólu nevedla

Za vytrvalého deště, na těžkém podmáčeném terénu se lépe pohyboval domácí tým. Hned v úvodu zápasu se těsně za hranicí vápna, napřáhl ke střele Bodlák, ale jeho ránu tečoval hostující bek na roh. Po zahraném rohovém kopu Růžička jen těsně míjí Kloudovu bránu. Nový Bor se po těchto šancích vzpamatoval a hru malinko vyrovnal. Jenomže domácí tým se pořád tlačí do útoku a to i za pomocí standardních situací. Jenomže ze všech šancí, které si domácí vytvořili, mají akorát hodně rohů a z nich nejsou schopni překonat gólmana Kloudu. V 35. minutě se poprvé dostali k zakončení i hosté. Ale i když Hoke vypálil přesně, tak domácí gólman Malík byl na místě. Až do konce prvního poločasu se domácím branku vstřelit nepodařilo a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Marná snaha domácích o vstřelení branky v druhém poločase

V úvodní čtvrthodině druhého poločasu to je obrovský tlak domácího mužstva, se zřejmou snahou co nejdřív vstřelit branku. Jenomže gólovka jakou měl třeba Bodlák, se musí proměňovat. Poté se hosté malinko z tlaku vymanili a při střele Pekaře musel zasahovat domácí gólman Malík. Jinak je druhý poločas věrnou kopií toho prvního. Množství standardních situací, množství rohů a perfektně organizovaná hra hostí, dirigovaná skvělým kapitánem Broschinským. A co už prošlo tak pochytal spolehlivý gólman Klouda. Postupem času se na domácí kopačky začala vkrádat nervozita a domácí se prosazují čím dál hůře. Dvě minuty před koncem vznikl ve vápně hostí veliký závar, kde se už míč kutálel do brány, ale i tuto situaci hosté zažehnali. Zápas tak skončil bez branek a šlo se na pokutové kopy.

Všechny pokutové kopy domácích pochytal hostující gólman Klouda

První jde střílet domácí Biško, ale Klouda ho vychytal. Za hosty Černý, i když se štěstím, proměnil. V druhé sérii na Kloudu nevyzrál domácí Michálek a za hosty proměnil Broschinský. teď už domácí musí proměnit, a s tím vědomím jde na penaltu Vančura. Jenomže i jeho pokutový kop chytá fantastický Klouda!!! A protože hostující Čurgali svou penaltu dal, tak se hosté radují z nečekaného zisku dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Asistent trenéra Vladimír Střihavka: Hosté přijeli s defenzivní taktikou. Dopředu vůbec nic nepředvedli. My jsme se bohužel neprosadili z žádné z našich šancí, takže to je prostě remíza. Tentokrát nám penaltový rozstřel nevyšel, takže si ztracené body musíme vybojovat v jiném zápase.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Celý zápas jsme soustředěně a poctivě bránili a dokázali ubránit všechny útočné situace domácích. Vybojovali jsme tak cenný bod. V penaltovém rozstřelu zazářil náš gólman Klouda, který chytil všechny tři penalty domácích. Se ziskem dvou bodů jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
A. Malík [-] - R. Biško [-] , J. Růžička [-] , T. Nosek [-] , M. Hendrych [-] - T. Michálek [-] , M. Bodlák [-] (83. D. Dastych [-] ) , J. Vančura [-] , O. Bora [-] (71. J. Hannich [-] ) - J. Kubík [-] (71. J. Svoboda [-] ) , F. Rybařík [-]

FC Nový Bor
P. Klouda [-] - F. Šimoník [-] , P. Hoke [-] , P. Hauer [-] , L. Čurgali [-] , R. Mach [-] - Z. Pekař [-] (57. J. Frömmel [-] ) , P. Stromecký [-] (69. L. Kubeš [-] ) , J. Broschinský [-] , T. Janů [-] (86. L. Devátý [-] ) - J. Černý [-]

ŽK: 52. F. Rybařík , 68. R. Biško - 37. R. Mach , 62. T. Janů , 77. J. Černý , 81. J. Broschinský , 92. J. Frömmel .
Hráči zápasu: P. Klouda , J. Broschinský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrkal Václav - NOVOTNÝ Miroslav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.