0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice pořád jedou na vítězné vlně


Branky


0

Jedenácté Ústí hostilo druhé Živanice, které na jaře prohrály pouze v Kutné Hoře. Domácí Ústí bylo nabuzeno remízou z Olympie a chtěl potrápit dalšího favorita. Dvě stě patnáct přítomných diváku vidělo velikou snahu domácího týmu, kterou ocenilo i na konci zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka padla až v závěru prvního poločasu

Hosté se od úvodních minut ujali režisérské taktovky a měli častěji míč na svých kopačkách. První střelu vyslal ovšem domácí Vaňous, který se vápně dobře uvolnil, ale netrefil bránu. Hosté kontrovali krásnou ranou Hundáka, kterou domácí obránci srazili na roh. Do další šance se dostal hostující Janecký ve 14.minutě, ale s jeho střelou si gólman Krátký poradil. Po necelé půlhodině hry se k zakončení opět dostává Vaňous, ale z prostoru penalty vystřelil pánu bohu do oken. V 33.minutě měli domácí výhodu přímého kopu, který zahrával Langer. Na jeho centr si na zadní tyči počíhal Falta, ale ani jeho hlavička neskončila za zády gólmana Volšíka. Výborně hrající hostující Herzán vypálil tvrdou střelu, ale gólman Krátký byl na místě. V 43.minutě byla střela hostujícího Janeckého zablokovaná na roh. Po rohu Gorola vznikl v domácím vápně pořádný závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Novák a poslal hosty do vedení. První poločas tak skončil brankou do šatny, lépe pro hosty.

Tentokrát padl gól hned v úvodu druhého poločasu

Do druhého poločasu nastupoval domácí tým s odhodláním vyrovnat stav zápasu. Jenomže hned na začátku hosté rychle rozehráli aut, po kterém následoval bleskový protiútok středem hřiště. Za obranu si naběhl domácí Petrus a gólman Krátký mohl podruhé lovit míč ze své sítě. Tato branka domácím týmem pořádně otřásla. I když musím domácím přiznat, že zápas nezabalili a snažili se o vyrovnání. Jenomže tato situace vyhovovala techničtějším hostům, kterým se do otevřené obrany domácích dobře útočilo, a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Domácí gólman Krátký si opravdu hodně zachytal a vyznamenal se hlavně při střelách Petruse a dokonce dvakrát vychytal i exekutora přímáků, Gorola. Domácí si tak loženku vytvořili až v 87.minutě a to po dvou po sobě jdoucích rohových kopech. Ale ani Chleboun a ani Coufal síť za zády gólmana Vaníčka nerozvlnili. V poslední minutě zápasu se k míči ve vápně domácích dostal Janecký a s přehledem uzavřel skóre zápasu na konečných 0:3 pro hostující tým ze Živanic.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Fotbalisté Jiskry nezopakovali překvapující výsledek z minulého kola a s dalším kandidátem na postup do ČFL doma prohráli. Podle průběhu utkání asi trochu kruté, ale hosté byli opravdu lepším týmem. Fotbalisté Jiskry musí po týdenní přestávce zabrat a s mnohem hratelnějšími soupeři bodovat. Musí se ovšem probudit střelci, bez gólů budou body jen těžko přibývat.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Heger [-] , P. Chleboun [-] (87. O. Skalický [-] ) , P. Felgr [-] , M. Coufal [-] , J. Smola [-] - P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] , P. Falta [-] (63. L. Smejkal [-] ) , A. Nágl [-] - J. Souček [-] -

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - J. Novák [-] , M. Buriánek [-] (77. O. Novotný [-] ) , P. Motyčka [-] , M. Ferčák [-] - O. Ujec [-] (88. J. Sůra [-] ) , M. Hundák [-] (43. L. Polák [-] ) , J. Janecký [-] , R. Gorol [-] , O. Herzán [-] - D. Petrus [-] (79. T. Kakrda [-] )

ŽK: 84. J. Smola , 87. M. Coufal - 87. P. Motyčka .
Hráči zápasu: Z. Vaňous - D. Petrus .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Milner Michal - POŽIVIL Jaroslav, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.