D. Motl 31. (p.)
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř vydolovala v Mýtě dva body


Branky


31. D. Motl (p.) - 20. P. Matějka
0

Osmé Vysoké Mýto hostilo čtrnáctou Jaroměř a očekávaly se jasné tři body pro domácí tým. Jenomže i když je Jaroměř na 14.místě, tak její předváděná hra je na jaře ke koukání. Přesvědčila se o tom i dvoustovka přítomných diváků, kteří viděli dramatické utkání s penaltovým rozuzlením.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměř už v prvním poločase zaskočila domácí tým

Oba týmy vstoupily do zápasu velice opatrně a výsledem byla vyrovnaná hra, kterou domácí diváci rozhodně nečekali. Domácí tým si koledoval o průšvih a ten přišel v 20.minutě zápasu. Hosté dostali výhodu standardky, kterou rychle rozehráli Čenovský s Holubem. Holub předložil tutovku Matějkovi, pro kterého již nebylo problémem zakončit do poloprázdné brány a poslat svůj tým do vedení. Deset minut trvalo domácím, než se vzpamatovali z toho, že prohrávají. V 30.minutě se domácím podařilo vyrovnat, díky tomu, že hostující Ruml hrál rukou ve vápně a rozhodčí Zadinová odpískala pokutový kop v prospěch Vysokého Mýta. Míč si vzal Motl a penaltu bezpečně proměnil. Do konce prvního poločasu se nejdřív dvakrát mohli prosadit domácí, ale byli s koncovkou na štíru. V poslední minutě zastavilo sólo hostujícího Holuba hraniční ofsajdové postavení, které bylo odmáváno i odpískáno. Do konce prvního poločasu se tak stav nezměnil a čekalo se, co přinese poločas druhý.

Marné dobývání branky Jaroměře v druhém poločase

Marné dobývání branky Jaroměře v druhém poločase
Druhý poločas se už odehrál pod taktovkou domácího mužstva, které mělo po většinu času míč na svých kopačkách. Jaroměř ovšem využívala každé příležitosti k rychlým brejkům do otevřené obrany Vysokého Mýta. Hosté si za celý druhý poločas nevytvořili žádnou vážnější šanci. To domácí se do šancí dostávali, ale buď je trestuhodně zahazovali, anebo je vychytal skvělý Ondráček v bráně Jaroměře. Jako třeba Sedlák, nebo Štěpánek. A když neproměnil jasnou gólovku ani domácí Kopřiva, tak začínalo být jasné, že zápas dospěje k pokutovým kopům. Zápas tak skončil remízou 1:1 a následovaly penalty, které na začátku utkání nikdo nepředpokládal.

Penalty rozhodla až poslední série

Dlouho to vypadalo, že i penaltový rozstřel bude nerozhodný, jako zápas. Jenomže přišla poslední série a autor jediné domácí branky Motl, přestřelil bránu. Vše tedy bylo na hostujícím Hrabíkovi, který se s dramatickou situací popral a penaltu bezpečně proměnil. Jaroměř si tak z Vysokého Mýta odváží nečekané dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Jiří Koukol: Zápas, ve kterém se počítalo se třemi body, se opravdu nepovedl. Odevzdaný zápas ze strany našich hráčů si musíme odčinit za týden, kdy hrajeme opět doma a to se Suchdolem. Tento zápas bude velice důležitý, protože potom následuje těžký dvojzápas Olympie H.K., Živanice.

FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Zápas jsme zvládli velmi dobře takticky. Základem pro náš dnešní úspěch byla bojovnost a větší zaujetí pro hru. Šli jsme do utkání s cílem neinkasovat a vycházet ze zajištěné obrany, což hráči beze zbytku splnili.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - L. Trnka [-] (46. R. Konečný [-] ) , L. Živný [-] , M. Žák [-] - F. Wimmer [-] (79. L. Benda [-] ) , V. Valášek [-] (66. T. Sedlák [-] ) , P. Tomášek [-] , L. Kopřiva [-] , D. Motl [-] - P. Štěpánek [-] (84. A. Kopřiva [-] ) , L. Mach [-] (66. J. Dvořák [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - J. Bano [-] , P. Ruml [-] , J. Michek [-] , M. Čenovský [-] (62. M. Michálek [-] ) , P. Hrabík [-] , M. Štajer [-] , J. Holub [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] , P. Matějka [-]

ŽK: 16. P. Štěpánek , 85. M. Žák , 86. D. Motl - 54. A. Horák , 65. M. Knap , 66. M. Ondráček , 76. J. Michek , 77. J. Holub , 88. M. Michálek . ČK: 83. J. Michek .
Hráči zápasu: E. Zavřel , L. Kopřiva - A. Horák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠULCOVÁ Lucie, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.