0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olympia potvrdila roli favorita


Branky


0

První Olympia Hradec Králové zavítala na hřiště čtrnácté Jaroměře a byla jasným favoritem utkání. Na zápas se přijelo podívat 300 natěšených diváků, kteří viděli velkou snahu domácího mužstva o přijatelný výsledek, což na konci ocenili uznalým potleskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácím herně vyšel

Do zápasu vstoupila Jaroměř správně nažhavená a ujala se režie hry. Hosté čekali na svou příležitost a tak měli domácí prostor k útočení. Už v 3.minutě vyslal domácí Škoda pěknou přihrávkou Bana do šance. S jeho střelou si hradecký gólman Kobos poradil. O deset minut později se do dobré střelecké pozice dostal agilní Škoda, ale jeho pěknou umístěnou ránu vyrazil Kobos na roh. Poté si hosté uvědomili, že takhle to nepůjde a začali přitláčet na pilu. První půlhodinu se žádná další šance neurodila, díky pozornému bránění domácího mužstva. V 29.minutě se Olympii povedla rychlá akce po křídle a na centr si naběhl Ptáček. I když tísněn, i tak se za jeho střelou gólman Ondráček pouze ohlédl a viděl, jak zaplula do jeho sítě. Hosté se ujali vedení 0:1 a až do konce poločasu žádné drama nepřipustili. První poločas tak vyhrála Olympia 0:1, i když by mu spíše slušela remíza.

Druhý poločas už ovládla Olympia

Od začátku druhého poločasu bylo jasné, že Olympia tento zápas nepustí a hosté zcela ovládli hru. V 51.minutě vysunul Poděbradský do vápna Klapku, který si pohrál s obránci a předložil tutovku úplně volnému Juklovi, pro kterého už nebylo problémem trefit odkrytou domácí bránu. Hosté vedli 0:2 a i nadále pevně drželi otěže hry. O deset minut později mohl opět skórovat Jukl, ale tentokrát na Ondráčka nevyzrál. Z následující akce se dostal k nepřesnému zakončení hostující Krejčík. V 79.minutě vysunul Ptáček Jukla, ale jeho střela prosvištěla nad Ondráčkovou bránou. V 86.minutě se do dobré střelecké pozice dostal nejlepší hráč na hřišti Novotný, ale i s jeho střelou si gólman Ondráček poradil. O minutu později trefil po rohu Korba hlavou břevno domácí brány. V druhém poločase mohla Olympia přidat klidně dalších pět branek, ale nestalo se tak a hosté vyhráli "pouze" 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Povedl se nám vstup do utkání, což bylo důležité pro naše sebevědomí do dalších minut. Soupeř nás postupem času přehrával, ale i přes prohru jsem s výkonem týmu spokojen. Tato porážka je z kategorie zasloužených, ovšem s hlavou nahoře.

FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta st.: Zejména v druhém poločase jsme na hřišti dominovali a při lepší koncovce jsme mohli dát o hodně víc gólů. Domácí tým podal sympatický výkon.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] , J. Bano [-] (67. L. Böhm [-] ) , M. Štajer [-] , M. Michálek [-] (75. L. Rejchrt [-] ) , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] , O. Častvaj [-] (67. J. Holub [-] ) , P. Matějka [-]

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - V. Karal [-] , J. Poděbradský [-] , M. Strasser [-] - J. Novotný [-] , F. Klapka [-] , M. Ptáček [-] , M. Kosař [-] (59. K. Krejčík [-] ) - R. Jukl [-] (86. M. Malínský [-] ) , P. Očovan [-] (78. R. Korba [-] ) , D. Kuťák [-] (65. O. Haupt [-] )

ŽK: 56. P. Hrabík - 71. K. Krejčík .
Počet diváků: 301. Rozhodčí: Paták Viktor - KŘÍŽ Jiří, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.