2:1
(0:0)
70. R. Macek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor potvrdil stoupající formu


Branky


52. F. Šimoník , 91. R. Mach - 70. R. Macek
0

Zápas nám úžasně okomentoval náš spolupracovník Jiří Obrovský a tak ho necháváme v téměř nezměněné podobě.

K dnešnímu zápasu měli naši trenéři k disposici všechny hráče a k ještě k nim přibyl Rekondier Alexandr, kterému již byla vystavena na FAČR registrace. Minule jsme vyhráli na hřišti soupeře v Kutné Hoře. To vyžaduje dnes nutně bodovat a potvrdit současnou naší dobrou formu. Na druhé straně se dalo předpokládat, že to nebude lehký zápas. Letohrad známe jako velmi silné, zkušené mužstvo, které také nutně potřebuje body. Hosté po dlouhé cestě k dnešnímu zápasu (200 km) přijeli také v pohodě a netajili se, že chtějí vyhrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

Zápas také začali stylově a do 20.minuty častěji ohrožovali naší branku. Dokonce musíme přiznat, že se naše obrana musela hodně makat, aby udržela čisté konto. Po 22.minutě už jsme hru vyrovnali a také jsme zaznamenali i střelecké pokusy. V 25.minutě naše hlavička proletěla těsně vedle branky Letohradu. V 28.minutě další nebezpečná naše střela Broschinského jen o maličko minula svatyni hostí. Letohrad číhal na svou příležitost, ale gólman Blumentritt byl stále plně koncentrovaný a nic jim nedovolil. V 39.minutě to opět potvrdil včasným vyběhnutím a zmařit soupeři šanci. Za stavu 0:0 se šli hráči připravit na druhý poločas.

Druhý poločas i zápas rozhodla branka v poslední minutě

Do druhého poločasu poprvé střídáme. Stromecký pouští do hry Pekaře. Změnu hry připravili trenéři v tom, že víc hru roztáhli do šíře a to na soupeře platilo. Potvrdilo se to v 52.minutě Čurgali velmi přesně dlouhý centr přes krajního obránce na výborně nabíhajícího našeho obránce Šimoníka. Ten v plné rychlosti byl u míče včas a pohotovou střelou přes vybíhajícího brankáře poslal míč od horní tyče do branky a gólu už nestačil zabránit ani vracející se další bek 1:0. Zápasové vedení nás hodně uklidnilo a tak jsme se snažili pracovat v prvé řadě na obraně a pokusit se přidat další branku. V 58.minutě se pokusil hostující hráč dosáhnout rukou na gól. To se mu nepovedlo! Vzápětí střídáme, Kubeš uvolnil své místo pro Diabakumu. Také hosté využívají ke zlepšení hry střídání. V 65.minutě opouští hřiště Frömmel a na jeho místo jde Rekondie. Než se, ale naše hra konsolidovala, soupeř podnikl po levé straně útok. Přenesl hru napravo, kde zcela volný hráč Macek umístěnou střelou k tyči vyrovnává na 1:1. V táboře Letohradu velká oslava. Ale dnešní zápas dostal velký impuls. Hráči na obou stranách notně přidali. Každý chtěl strhnout vítězství na svou stranu. Snaha velká a byla i příležitost. Hosté trestný kop z hranice vápna. Ubránili jsme to! Vzápětí protiútok, který končí faulem na hranic vápna na Diabakumu. Hosté staví zeď ve vápně. Trochu to trvá a na ukazateli skóre běží 90.minuta. K míči se staví Broschinský, Janů, Čurgali. Hlavní slovo si bere Broschinský a soupeř čeká bombu na bránu. Broscha, ale lehce přistrčil míč do strany na nevinně stojícího Macha, který pohotově práskne do míče, ale nechytatelně pod břevno branky hostujícího brankáře Ehrenbergera, který byl asi po celý zápas nejlepším hráčem Letohradu. Gól, a vítězíme 2:1. Rozhodčí tímto okamžikem píská konec zápasu! Hosté padají na zem.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Výhra nad těžkým soupeřem. Naše oslava vítězství nebere konce! Radost pak ještě pokračuje v kabině a po celý večer!




Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - F. Šimoník [-] , R. Mach [-] , L. Čurgali [-] , P. Hauer [-] - J. Broschinský [-] , L. Kubeš [-] (59. J. Diakubama [-] ) , P. Stromecký [-] (46. Z. Pekař [-] ) , T. Janů [-] - J. Černý [-] , J. Frömmel [-] (64. A. Rekondie [-] )

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - P. Šponar [-] (68. M. Valášek [-] ) , J. Štěpán [-] (62. O. Kail [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , T. Kabourek [-] , J. Černík [-] (68. R. Macek [-] ) , M. Linhart [-] , M. Čada [-] , M. Vaniš [-] , M. Černohorský [-]

ŽK: 15. J. Broschinský , 91. R. Mach - 50. M. Čada , 81. R. Macek .
Hráči zápasu: F. Šimoník .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Klupák Petr - TEUBER Ivan, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.