1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira brala body po penaltách


Branky


0

Sedmý Jablonec nad Jizerou hostil dvanáctou Admiru Praha. Obě mužstva se snaží o útočnou hru a tak se dalo očekávat zajímavé a vyrovnané utkání. To vše se potvrdilo a zápas rozhodovaly až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli v prvním poločase hosté

Celý zápas byl plný nesmlouvavých, ale fair-play soubojů. Obrany převyšovaly útok a pracovaly bezchybně. Hosté zahrávali velice dobře standardní situace, ale ani z nich neuhodilo. Takže moc šancí si ani jedno z mužstev nevypracovalo. První gól padl v 28.minutě. Domácí tým zahrával rohový kop tak nešťastně, že se k míči dostali hosté a podnikli rychlý brejk, na jehož konci byl Turák, který překonal gólmana Farského. Hosté se ujali vedení 0:1, ale domácí se nevzdávali a vynutil si tlak. Jenomže hostující obrana pracovala spolehlivě a do konce poločasu se skóre nezměnilo. První poločas tak vyhrál hostující tým, ale zápas ještě zdaleka nebyl rozhodnutý.

V druhém poločase se domácím podařilo vyrovnat

I druhý poločas přinesl maximální nasazení obou týmů, ale jeho úvod patřil domácímu týmu. Po pěti odehraných minutách se k míči dostal domácí Rozkovec a poslal centr do hostujícího vápna. Letící míč hlavou tečoval Krejčík a skluzující Macháček přestřelil prázdnou bránu Admiry. V 58.minutě si na trestný kop domácího mužstva, nejvýše vyskočil Štemberk a přesnou hlavičkou poslal míč za záda hostujícího gólmana Víška. Bylo srovnáno na 1:1 a oba týmy se snažily strhnout vítězství na svou stranu. Větší šanci k tomu měla Admira. Nejlepší hráč na hřišti Turák si převzal míč a dostal se s ním až do vápna. Tam ho ideálně předložil Mikolandovi, na kterého zívala odkrytá brána. Jenomže Mikolandovu střelu zastavila tyč domácí brány a zápas tak skončil remízou. Následovaly pokutové kopy.

V penaltovém rozstřelu prokázala pevnější nervy Admira

V penaltovém rozstřelu prokázala pevnější nervy Admira, která dokázala vstřelit o jednu branku víc, než domácí. Penalty skončily v poměru 3:4 pro hosty a Admira tak z tohoto zápasu brala dva body.




Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Odehráli jsme opět velice dobrý a vyrovnaný zápas. Je obrovská škoda, že Mikolanda nastřelil pouze tyč, jinak jsme mohli brát tři body. Ale výhra po penaltovém rozstřelu byla naše a dva získané body odpovídají poměru sil na hřišti.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] , P. Karásek [-] (65. D. Mička [-] ) , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , P. Šulc [-] (46. J. Zemánek [-] ) , J. Soukup [-] (82. D. Holman [-] ) , D. Tichý [-] (75. J. Chropůvka [-] )

FK Admira Praha
P. Víšek [-] - T. Majer [-] , O. Herc [-] , J. Mošna [-] (40. M. Čmejla [-] ) , M. Paťha [-] , P. Mikolanda [-] , P. Jackl [-] , R. Turák [-] , P. Zolotuchin [-] (81. M. Horák [-] ) , Š. Zahálka [-] , S. Komínek [-]

ŽK: 55. M. Štemberk , 61. O. Rozkovec - 14. J. Mošna , 82. M. Čmejla .
Hráči zápasu: M. Štemberk - R. Turák .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - STIEBER Filip, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.