Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2016 18:00

30.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto díky prvnímu poločasu bralo všechny body


Branky


0

Turnov s Vysokým Mýtem se utkali o čelo tabulky a v případě výhry mohlo každé z mužstev skončit na třetím místě divizní tabulky. Diváci viděli zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v druhém poločase jedno z mužstev mohutně dotahovalo, ale nedotáhlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jasně lepší hosté

Už od začátku zápasu bylo Vysoké Mýto aktivnější a vytvořilo si i první šanci v zápase. V 4.minutě se do dobré střelecké pozice dostal hostující kanonýr Fikejz, ale jeho ránu gólman Hyka vyrazil na roh. V 14.minutě zahrával domácí Papoušek trestný kop. A že Petr trestňáčky umí, dokázal i v tomto momente, kdy jeho střela zapadla přesně k tyči hostujícího gólmana Zavřela. Domácí se ujali vedení 1:0, ale hru režírovali hosté. V 18.minutě se na pravé straně uvolnil hostující Hock a přesným centrem našel Živného, který hezkou střelou o tyčku Hykovi brány vyrovnal na 1:1. V 22.minutě se k odraženému míči po rohu hostí, dostal Štěpánek a utěšenou ránou z dobrých třiceti metrů posílá míč pod břevno domácí brány. Hosté se ujali vedení 1:2 a jsou i nadále při střelecké chuti. Po půlhodině hry se dostal k míči hostující Fikejz a hezky přehodil vybíhajícího gólmana Hyku na 1:3. V 31.minutě si na centr do domácího vápna naběhl hostující Motl a nedal domácímu gólmanovi šanci. Hosté najednou vedli 1:4 a tímto výsledkem skončil i první poločas.

V druhém poločase domácí pouze snížili

Do druhého poločasu vstoupil Turnov s úmyslem co nejdřív vstřelit branku a pokusit se zdramatizovat utkání. Už po deseti minutách se prosadil výborně hrající mladý útočník domácích Moravec a snížil na přijatelnějších 2:4. Domácí tým se tlačil do útoku a vytvářel si i šance. Dvě byly i opravdu gólové, ale hostující gólman Zavřel byl pokaždé na místě a obě šance bravurně zlikvidoval. Hosté se už do hry moc nedostávali a domácí si do konce zápasu vypracovali ještě jednu šanci, ale i s tou si gólman Vysokého Mýta Zavřel poradil a tak skončil zápas 2:4 pro hostující Vysoké Mýto. Nakonec byla po konci zápasu spokojena obě mužstva, protože se v divizní tabulce umístila hodně vysoko.




Ohlasy k zápasu


FK Turnov
Trenér Josef Petřík: Vstup do utkání jsme neměli ideální, ale i přesto jsme se dostali do vedení. Musíme objektivně přiznat, že první poločas jasně dominovalo Vysoké Mýto. A to ve všech atributech. Bylo klíčové, že nám dali na 1:4. V druhém poločase jsme se výrazně zlepšili, snížili na 2:4 a měli tři obrovské šance, ale bohužel hosty podržel gólman. Třináctiminutový výpadek v prvním poločase nás vyšel hodně draze. Ale jinak jsme s konečným umístěním spokojeni.

SK Vysoké Mýto
Vedoucí mužstva Jiří Koukol: Poslední zápas této sezóny jsme odehráli ve středu na hřišti FK Turnov. Velice dobrý výsledek nás posunul na prozatímní třetí místo v divizi. V posledních pěti zápasech tak uhrálo 14 z možných 15 bodů a to domácí mužstvo posunulo na výsluní a třetí příčku v tabulce divize „C“. Odsunou Mýto z této pozice, můžou ještě v dohrávce 30.kola, jen Admira Praha a Dvůr Králové. I tak by bylo umístění do pátého místa velice pěkné a splněním přece vzetí trenéra i vedení. Po krátké dovolenkové přestávce se mužstvo sejde opět 6.7.2016 k zahájení přípravy v již třetím ročníku divize „C“. Všem hráčům, realizačnímu týmu a vedení SK přejeme příjemné prožití dovolené k načerpání nových sil do další práce v nastávajícím ročníku 2016/2017. Díky.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - V. Tvrdý [-] (85. A. Drahovzal [-] ) , J. Kordík [-] (31. R. Matoušek [-] ) , J. Šimek [-] - - P. Moravec [-] , M. Horák [-] - J. Petřík [-] (46. D. Hurt [-] ) , D. Novotný [-] , J. Dlouhý [-] (64. T. Beníšek [-] ) , P. Papoušek [-] , Š. Havel [-] (67. T. Cigánek [-] )

SK Vysoké Mýto
E. Zavřel [-] - M. Žák [-] , M. Hock [-] , L. Živný [-] , L. Trnka [-] - J. Dvořák [-] (82. L. Kopřiva [-] ) , D. Motl [-] (90. M. Fišer [-] ) , P. Tomášek [-] - R. Fikejz [-] (87. V. Valášek [-] ) , L. Mach [-] (72. F. Wimmer [-] ) , P. Štěpánek [-]

ŽK: 60. J. Dlouhý , 62. Š. Havel , 77. D. Hurt - 16. M. Žák , 69. L. Živný .
Hráči zápasu: P. Moravec - R. Fikejz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vít Petr - STIEBER Filip, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.