0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měčín v duelu s Žákavou šťastnějším týmem


Branky


0

V patnáctém kole zavítali do Žákavé hráči Měčína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

Souboj dvou týmů z první poloviny tabulky - to byl duel mezi Žákavou a Měčínem. Utkání bylo od prvních minut velmi opatrné, ani jeden z týmů nechtěl udělat výraznější chybu. Hosté byli opticky lepším týmem, ale jejich převaha nebyla natolik velká, aby soupeře donutili chybovat. Hrálo se především ve středu pole, diváci mohli vidět spíše bojovné utkání s minimem šancí na obou stranách. Největší šanci první půle měl asi hostující Dušan Němec, kterého ale skvělým zákrokem vychytal domácí brankář Vítězslav Ouřada. Skóre se tedy v první půli neměnilo, do kabin šli hráči za bezbrankového stavu.

Branka Němce rozhodla o osudu utkání

Obraz druhé půle byl stejný, jako v půli první. Hra byla velmi vyrovnaná, ale diváci stále čekali na první branku zápasu. Ta přišla až v 67. minutě, kdy zatáhl míč Jan Klíma a předložil ho Dušanu Němcovi, který dokázal překonat domácího brankáře a poslal svůj tým do vedení. Po inkasované brance se žákavští trochu zvedli a snažili se zvrátit nepříznivý stav. Do své největší šance zápasu se dostali až v závěru, když měl v 88. minutě obrovskou příležitost jeden z útočících hráčů Žákavé, jeho hlavičku ale zneškodnil fantastickým zákrokem brankář František Jarolím. Měčín tedy dokázal vybojovat velmi cenné tři body z půdy silného soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miroslav Šula: Hodně vyrovnané utkání na pohled ne moc atraktivní. Bylo to o tom, kdo dokáže vstřelit branku a zvítězit. Bohužel se to ale povedlo soupeři a tak asi zvítězil zaslouženě.

TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Bylo to průměrné utkání, spíše o bojovnosti než o nějaké fotbalové kráse. Ve druhé půli se nám povedlo otevřít skóre a v závěru nás zachránil brankář skvělým zákrokem, díky kterému jsme si odnesli tři body.



Sestavy


FK Žákava
V. Ouřada [-] - R. Škala [-] (67. J. Šimeček [-] ) , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-] - A. Huňáček [-] (82. Z. Váňa [-] ) , O. Soukup [-] , M. Skala [-] , L. Drugda [-] , P. Volf [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] -

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , M. Malán [-] , L. Drmola [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] (72. J. Benda [-] ) , D. Němec [-] , L. Čejka [-] , R. Kojan [-] , M. Čejka [-] , J. Duchek [-] (89. D. Kubík [-] )

ŽK: 44. A. Huňáček , 49. M. Skala - 29. P. Duchek , 44. R. Kojan .
Hráči zápasu: F. Jarolím , D. Němec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Petr - SOUKUP Oldřich (N), BUREŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.