2:1
(2:1)
19. F. Dolejš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov bere tři body z těžkého utkání


Branky


23. J. Němec , 34. J. Závodný - 19. F. Dolejš (p.)
0

V prvním kole jarní části se střetly týmy Postřekova a Staňkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov sice vedl, ale domácí stihli do poločasu skóre otočit

Souboj týmů ze spodní poloviny tabulky - to byl zápas mezi Postřekovem a Staňkovem. Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný, mírnou převahu měli fotbalisté hostujícího celku, kteří si dokázali vypracovat několik šancí. Dobrý start do zápasu dokázali zužitkovat v 19. minutě, kdy kopali penaltu po nastřelené ruce jednoho z bránících hráčů Postřekova. Na bílý bod si postavil míč František Dolejš a poslal svůj tým do vedení. Vstřelená branka Staňkovu paradoxně uškodila, hráči hostí se zatáhli a čekali na soupeře, co vymyslí. Ve 23. minutě si na vápně vzal míč Jan Němec, nic moc nevymýšlel a nekompromisní střelou srovnal stav utkání na 1:1. Dokonalý obrat zařídil ve 34. minutě Jiří Závodný, který přesnou hlavičkou po rohovém kopu nedal brankáři Jánskému žádnou šanci. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, hráči Postřekova šli do kabin v lepší náladě.

Ve druhé půli už branka nepadla

Do druhé půle vstoupili domácí fotbalisté velmi pasivně, nikam se nehnali a snažili se bránit své vedení. Hosté se rozhodli hru zjednodušit, často volili nakopávané míče do pokutového území soupeře, kde často vznikaly závary. Postřekovští ale dobře bránili a i s trochou štěstí se jim dařilo odrážet útočné výpady soupeře. V 70. minutě se domácí dostali do nadějného brejku, který byl ovšem zastaven hostujícím Miroslavem Fořtem, který viděl od rozhodčího červenou kartu a musel předčasně do sprch. Vyloučení paradoxně vedlo k ještě většímu tlaku Staňkova, Postřekov se ale díky štěstí a i za pomoci dobře fungující obrany nakonec ubránil a získává tak velmi důležité body, díky kterým se posunul na osmou příčku v tabulce. Staňkov i nadále zůstává předposlední.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Adam Polák: Nebylo to moc pohledné utkání, na obou stranách byly vidět spíše nakopávané míče a spousta osobních soubojů. Bylo důležité, že se nám podařilo ještě do poločasu skóre otočit. Ve druhé půli jsme svůj náskok i s trochou štěstí ubránili.

FK Staňkov
Milan Kucharič: Začali jsme celkem dobře, dostali jsme se dokonce do vedení, které jsme ale trestuhodně ztratili ještě do konce první půle. Ve druhé půli jsme měli více ze hry, ale vyrovnat se nám bohužel nepodařilo. Zápasu by asi slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , V. Královec [-] , K. Kuželka [-] , M. Cibulka [-] - T. Václavovic [-] (65. J. Buček [-] ) , D. Karlík [-] (87. M. Gibfried [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Závodný [-] - P. Steinberger [-] , F. Kreuz [-] (89. J. Steinberger [-] ) -

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Vachtl [-] , J. Bron [-] (81. L. Zahoř [-] ) , P. Gust [-] , J. Hruška [-] , T. Výrut [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (67. M. Fořt [-] ) , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

ŽK: 41. V. Královec , 62. D. Karlík , 90. P. Steinberger - 33. J. Bron , 37. V. Voves , 48. J. Hruška , 85. F. Dolejš , 90. P. Štverka . ČK: 70. M. Fořt .
Hráči zápasu: J. Závodný - P. Gust .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - ČERVENÝ Václav, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.