0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krize Klenčí pokračuje


Branky


0

Klenečtí fotbalisté přivítali ve 14. kole na domácí půdě fotbalisty Chodova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pfeifer poslal hosty do vedení

Klenečtí fotbalisté měli po nepovedeném působení na podzim co napravovat a hned v prvním zápase proti Chodovu se chtěli vytáhnout. Od úvodních minut byli aktivnějším týmem, drželi míč na svých kopačkách, ale jejich snažení nemělo žádný velký efekt. Hosté se pomalu začali osmělovat a hned ze své první šance udeřili, nedůslednosti domácí obrany využil Jan Pfeifer a rozradostnil hostující příznivce. Domácí se snažili rychle odpovědět, ale nedostali se do žádné výraznější šance. První půle tedy skončila za stavu 0:1, především domácí museli přidat.

Chodov si tři body pohlídal

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně, snažili se zvrátit nepříznivý stav zápasu, ale chyběla jim kvalita ve finální fázi. To hostující fotbalisté hráli v poklidu, nikam se nehnali a čekali na soupeřovy chyby. Ve svých útočných výpadech využívali především dovedností aktivního Jana Pfeifera. Právě tento hráč se postaral i o druhý gól zápasu, když v 69. minutě podruhé rozvlnil síť za brankářem Janem Sokolem. To byla rána, ze které se fotbalisté Klenčí už nedokázali oklepat. Závěr zápasu se již dohrával v poklidu, hosté v pohodě kontrolovali dvoubrankové vedení a došli si pro první tři body v jarní části soutěže. Chodov je tedy po 14. kole pátý, zato Klenčí má před sebou ještě dlouhou cestu.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: Po dobu téměř celého zápasu jsme měli míč na našich kopačkách, ale nedokázali jsme si vytvořit šanci na gól. Soupeř hrál vše přes nebezpečného Pfeifera, kterého jsme dvakrát nedokázali ubránit a byly z toho dvě branky.




Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - F. Maslen [-] (46. M. Hojda [-] ) , J. Houdek [-] , V. Mifek [-] , M. Čipera [-] (84. J. Sokol [-] ) , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , J. Jero [-] , L. Brašna [-] , P. Osvald [-]

TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - J. Pfeifer [-] , L. Holar [-] (68. D. Kobes [-] ) , M. Lorenz [-] (46. J. Doležal [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , J. Chmelík [-] (86. D. Lorenz [-] ) , M. Holar [-] , J. Dolejš [-] (46. J. Veselý [-] ) , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

ŽK: 41. P. Osvald , 76. T. Hromník - 16. M. Holar , 43. M. Holar , 85. J. Doležal .
Hráči zápasu: J. Pfeifer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - RADA Jiří, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.