J. Pfeifer 39. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov zvládl těžké utkání na půdě Chodova


Branky


39. J. Pfeifer (p.) - 5. M. Jedlička , 78. V. Svoboda
0

Patnácté kolo mělo na programu i duel mezi Chodovem a Částkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedlička zařídil skvělý start pro Částkov

Souboj mezi pátým Chodovem a sedmým Částkovem sliboval velmi vyrovnaný zápas. Úvod zápasu se velmi vydařil hostujícímu týmu. Již v 5. minutě dostal přihrávku za obranu Miloslav Jedlička, který přízemní střelou překonal brankáře domácích a poslal svůj tým do brzkého vedení. Vstřelená branka hráčům Částkova dodala potřebné sebevědomí a po zbytek první půle byli lepším týmem. Po většinu času drželi míč na svých kopačkách a soupeři ho půjčili pouze sporadicky. Ve 39. minutě to mohlo být už o dvě branky. Ve velké šanci byl Miroslav Veleta, který ale neproměnil a hned vzápětí zaveleli domácí k rychlému kontru na jehož konci byl odpískán pokutový kop po jasném faulu. Míč si postavil na bílý bod Jan Pfeifer a bez větších problémů vyrovnal. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Domácí i přes zlepšení nakonec zůstali bez bodu

Ve druhé půli se obraz hry úplně změnil. Domácí přidali na obrátkách a svého soupeře přehrávali. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale nedokázali využít. Částkov dobře bránil a čekal na rychlé kontry. Po úvodním tlaku Chodova se hra vyrovnala, přelévala se ze strany na stranu. Na gól čekali divácí až do 78. minuty. Hosté zahrávali rohový kop, na který si naskočil Vlastimil Svoboda a přesnou hlavičkou poslal Částkov do vedení. Závěr byl trochu hektický, skóre se ale už neměnilo. Částkov tedy zvítězil 1:2 a připsal si tak velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Povedl se nám vstup do utkání, když jsme hned v úvodních minutách skórovali. Pak jsme měli ještě nějaké šance, které jsme ale nevyužili a po jedné z našich šancí soupeř z protiútoku vybojoval jasnou penaltu. Ve druhé půli nás domácí přehrávali, nám se ale chvíli před koncem povedlo skórovat po rohovém kopu. Utkání asi mohlo skončit i remízou, ale hraje se na góly.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - L. Auervek [-] , D. Lorenz [-] (62. J. Veselý [-] ) , J. Pfeifer [-] , L. Holar [-] , M. Lorenz [-] (78. L. Starinský [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , M. Holar [-] , J. Dolejš [-] (46. J. Doležal [-] ) , P. Smazal [-]

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - O. Pták [-] , M. Krýsl [-] , D. Štípek [-] , V. Svoboda [-] - P. Jakubec [-] , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Jedlička [-] (10. P. Hrabovský [-] ) , M. Veleta [-] (73. P. Sňozík [-] )

ŽK: 22. L. Holar , 35. L. Auervek , 39. M. Holar , 64. M. Lorenz , 75. J. Pfeifer , 79. L. Starinský , 82. K. Kuboušek - 36. P. Hrabovský , 51. L. Pernglan , 84. V. Svoboda .
Hráči zápasu: V. Svoboda , L. Bydžovský .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Koura Radim - KAPIC Jiří (N), LESKOVIANSKÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.