F. Kreuz 35.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov vyválčil cenné tři body


Branky


0

Patnácté kolo mělo na programu i souboj mezi Postřekovem a Meclovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený start Meclova

Úvod zápasu se povedl hostujícímu týmu na výbornou. Již ve 4. minutě zahrávali meclovští rohový kop, míč se odrazil na velké vápno, kde ho nekompromisně zprvní napálil Radek Paluch a jeho bomba skončila až v brance. Domácí byli trochu opařeni, snažili se ale rychle odpovědět. Meclovská obrana ale fungovala bezchybně a nepouštěla soupeře do žádných vyložených šancí. Postřekovští byli z nepříznivého stavu podrážděni a přidali na agresivitě. To ale odnesl kapitán hostí Jiří Beran, který musel po jednom z ostrých zákroků střídat pro zranění kolene. Domácím se nakonec podařilo vyrovnat. Ve 35. minutě přišel přetažený centr, který sklepl jeden z útočících hráčů na penaltu, kde čekal Filip Kreuz a ten už si věděl rady. Postřekovští měli ještě několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Sporné vyloučení Steinbergera bylo klíčové

Druhý poločas byl od úvodních minut velmi vyrovnaný. Postřekov měl sice územní převahu, ale nedokázal z ní nijak ohrozit branku soupeře. Meclovští se soustředili především na obranu, nechtěli za žádných okolností inkasovat a čekali na chyby soupeře. Asi rozhodující moment přišel v 76. minutě, kdy dostal za příliš rychlé rozehraní přímého kopu druhou žlutou kartu Petr Steinberger a musel předčasně ze hřiště. Od tohoto momentu převzali iniciativu hosté, kteří vycítili svoji šanci. Zatlačili svého soupeře a snažili se zvrátit průběh utkání na svou stranu. Rozhodující trefu si nechali až do nastaveného času, kdy rozradostnil hostující příznivce Jiří Pačesný a vystřelil tak svému týmu tři body. Domácí budou určitě zklamaní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Adam Polák: Soupeři se podařilo hned v úvodu skórovat a od té doby jen bránil a odkopával míče. My jsme se snažili hrát fotbal, ale nevyužívali jsme své šance. Ve druhé půli úřadoval rozhodčí, který úplně nesmyslně vyloučil našeho hráče po rychle rozehraném přímém kopu. Soupeři se povedlo v nastavení vstřelit rozhodující branku a vyhrát.

TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: Zápas v Postřekově nás hrozně bolel. Divácká kulisa byla fantastická, ale hra domácích mě strašně zklamala. Během prvních patnácti minut tři likvidační zákroky na naše hráče, náš kapitán to odnesl s prošlápnutým kolenem. Hra byla v celku vyrovnaná do té doby, než byl vyloučený domácí hráč. Ke konci jsme měli více šancí a poslední jsme využili.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , V. Královec [-] , K. Kuželka [-] , M. Cibulka [-] - D. Karlík [-] (76. T. Ledvina [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Závodný [-] - P. Steinberger [-] , F. Kreuz [-] - D. Steinberger [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - J. Malík [-] , V. Kafka [-] , J. Pačesný [-] , R. Kopperberg [-] - P. Beňušík [-] , R. Paluch [-] (70. J. Vlasák [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Vogeltanz [-] - J. Beran [-] (28. J. Váchal [-] ) , M. Obdržálek [-] -

ŽK: 36. M. Cibulka , 55. J. Buček , 61. J. Němec , 62. P. Steinberger - 16. P. Beňušík , 16. J. Čižikov . ČK: 76. P. Steinberger .
Hráči zápasu: V. Kafka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rada Jiří - RUBÁŠ Jaroslav, ŠTÖKL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.