Postřekov nezvládl domácí utkání


Branky


12. J. Buček - 27. M. Pustovojt (p.) , 85. J. Černý
0

V osmnáctém kole zavítali hráči Bělé nad Radbuzou na trávník Postřekova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté ale dokázali odpovědět

Utkání mělo podle papírových předpokladů jasného favorita. Fotbalisté Bělé to od první chvíle potvrzovali, měli převahu nad svým soupeřem a mohli se i dostat do vedení. Po přihrávce Václava Landrgotta měl velkou šanci Miroslav Bořil, tváří v tvář brankáři ale minul. Domácí svého soupeře potrestali ve 12. minutě, kdy se po pěkné individuální akci v pokutovém území prosadil Jan Buček. Hosté byli trochu zaskočeni, přesto se ale snažili rychle odpovědět. Povedlo se jim to ve 27. minutě, po přihrávce Václava Landgotta pronikl do pokutového území Jiří Černý, který byl faulován a byl nařízen pokutový kop. Míč si na bílý bod postavil Mikuláš Pustovojt a s přehledem skóroval. Závěr první půle se odehrál v poklidu bez většího vzruchu, do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Bělá si brankou v závěru vybojovala tři body

Druhý poločas byl jasně v režii hostujícího týmu. Bělá na trávníku dominovala, její hráči byli aktivnější a soupeře k míči prakticky nepustili. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, ve velké šanci byl hlavně Jiří Černý, který šel po krásné přihrávce Martina Šinála sám na brankáře Lukáše Freie, ten ho ale skvělým zákrokem vychytal. V další gólové šanci byl Miroslav Bořil, který unikl po pravé straně, jeho střela z úhlu ale skončila mimo branku. Domácí si za celý druhý poločas nevypracovali žádnou větší šanci a pouze přihlíželi útočným výpadům soupeře. Bělé se ale dlouho nedařilo vstřelit rozhodující branku, její hráči už začínali být trochu nervózní. Nakonec se jim ale přece podařilo prolomit obranu soupeře, spasitelem se stal v 85. minutě Jiří Černý, který využil přihrávky Martina Šinála a překonal brankáře domácích. Bělá si své vedení do konce zápasu pohlídala a může slavit tři body.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Soupeř se po naší chybě v obraně dostal do vedení, nám se naštěstí podařilo vyrovnat z penalty. Ve druhé půli jsme měli velké šance, které jsme ale nevyužili, v závěru se nám ale konečně podařilo skórovat. Myslím si, že to byly zasloužené tři body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - HÁLEK Pavol, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.