Dlouhý Újezd zvládl těžké utkání


Branky


48. L. Gitta , 55. M. Gitta , 74. V. Zeman , 85. T. Bizoň - 26. M. Bořil , 50. M. Pustovojt
0

Ve šlágru devatenáctého kola se střetly týmy Dlouhého Újezda a Bělé nad Radbuzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, poté ale do utkání vstoupil rozhodčí

Utkání mezi druhým Dlouhým Újezdem a čtvrtou Bělou slibovalo skvělou podívanou. Zápas byl od úvodních minut poměrně vyrovnaný, mírnou převahu měli hosté. Hrál se svižný fotbal nahoru dolů, diváci ale na úvodní branku čekali. Dočkali se hostující příznivci, když je ve 26. minutě poslal do vedení útočník Miroslav Bořil. Domácí měli šance na vyrovnání, nedařilo se jim ale v zakončení. Ve 38. minutě přišel asi klíčový moment zápasu, když byl po kontroverzním rozhodnutí hlavního sudího vyloučen po druhé žluté kartě hostující obránce Kamil Pangrác a Bělá tak musela dohrávat o deseti. Do konce první půle se již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:1.

Dlouhý Újezd otočil skóre a došel si pro vítězství

Úvod druhé půle vyšel domácím na výbornou, hned po třech minutách se jim totiž podařilo vyrovnat. Do střelecké listiny se zapsal Lucián Gitta, pro kterého to byla již čtrnáctá trefa v sezoně. Hosté ale dokázali i v deseti odpovědět. V 50. minutě si míč k přímému kopu postavil Mikuláš Pustovojt a krásnou ranou do šibenice nedal brankáři žádnou šanci. Hosté byli po vstřelené brance trochu na koni a zatlačili svého soupeře. Domácí ale v 55. minutě udeřili z rychlého protiútoku, na jehož konci byl Marcel Gitta a vyrovnal skóre na 2:2. Od tohoto momentu měli domácí fotbalisté navrch, začala se projevovat jejich početní převaha. V 74. minutě se jim podařilo dostat do vedení, úspěšným střelcem byl Václav Zeman. Hosté se snažili i v deseti vyrovnat a vsadili vše na jednu kartu. Hráči Újezda ale využili skulinky v obraně hostí a v 85. minutě přišlo definitivní rozhodnutí. Obránce Tomáš Bizoň se prodral k centru a míč skončil k překvapení brankáře až v brance. Skóre se do konce zápasu již neměnilo, Dlouhý Újezd tedy porazil Bělou 4:2, hosté budou ale určitě nespokojeni s rozhodnutím sudího o vyloučení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Zápas to byl vyhrocený, soupeř přijel hodně nabuzený. Diváci mohli vidět krásný fotbal, hrálo se ale poměrně tvrdě. Soupeř šel do vedení, nám se ale podařilo hned na začátku druhé půle vyrovnat. Poté jsme ale opět inkasovali, kdy hosté nádhernou střelou z přímého kopu vrátili vedení na svou stranu. Nám se ale podařilo skóre otočit a získat tři body.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Chtěl bych pochválit celý tým, za předvedenou hru, ale dnes bylo utkání hrubě ovlivněno rozhodčím. Víc k tomu nemám co říct.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , V. Zeman [-] , J. Švábek [-] - P. Houda [-] , M. Gitta [-] (80. M. Vrba [-] ) , P. Földeši [-] , P. Roháč [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] - T. Bizoň [-] (88. M. Stoklasa [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - T. Jarina [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] , K. Pangrác [-] - J. Černý [-] (80. J. Bočan [-] ) , M. Šinál [-] , D. Frank [-] , J. Sopko [-] - M. Bořil [-] , V. Landrgott [-] -

ŽK: 20. J. Švábek - 7. K. Pangrác . ČK: 38. K. Pangrác .
Hráči zápasu: V. Zeman , M. Gitta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - BUČAN Ondřej (N), KOTRC Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.