1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov má díky další výhře jistotu baráže


Branky


0

V jednadvacátém kole zavítali hráči Tlumačova na půdu Staňkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Souboj mezi devátým Staňkovem a vedoucím Tlumačovem měl sice jasného favorita, staňkovští ale zatím na jaře na domácím hřišti neztratili ani bod. Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu, takže moc útočných akcí diváci neviděli. Hrálo se především ve středu pole, kde si ale hráči nenechávali ani kousek prostoru. Jako první se do šancí dostali hostující fotbalisté, nebyly to ale nějaké vyložené příležitosti a obrana Staňkova si s nimi poradila. I domácí měly určité náznaky, ze kterých ale nakonec nic nebylo. V prvním poločase tedy diváci branku neviděli, do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Domácí šli do vedení, přesto nakonec odešli bez bodů

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, hned ve 47. minutě měl dvě velké šance Josef Hruška, ani jednu z nich ale nedokázal využít. Poté převzali iniciativu domácí, ve velké šanci byl František Dolejš, který se po krásné individuální akci dostal až do zakončení, hosty ale podržel brankář Jan Královec. V 65. minutě se už skóre měnilo, špatné rozehrávky tlumačovské obrany využil aktivní František Dolejš a tváří v tvář brankáři nezaváhal. Domácí byli na koni a zatlačili svého soupeře. Tlumačov se ale nezalekl a v 75. minutě se mu podařilo vyrovnat. František Copák si narazil míč s Martinem Wolfem a křižnou střelou na zadní tyč nedal brankáři žádnou šanci. Staňkovští byli trochu zaskočení a soupeř toho dokonal využil o deset minut později, kdy se prosadil Zdeněk Bláha a poslal tak svůj tým do vedení. Definitivní rozhodnutí přišlo v 88. minutě, kdy hosté zahráli přímý kop nakrátko, míč si zpracoval František Copák a svou druhou trefou v zápase upravil skóre na konečných 1:3. Tlumačov si tedy připsal další vítězství a pět kol před koncem má jistotu alespoň baráže.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Věděli jsme, že to bude těžké utkání, Staňkov letos na domácím hřišti ještě neztratil. Musím přiznat, že to byl dnes remízový zápas. Oba týmy dobře bránily, hra byla vyrovnaná. Soupeř se po naší chybě dostal do vedení, my jsme ale zabrali a podařilo se nám skóre otočit. Musím ale pochválit soupeře za velmi dobrý výkon.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Gust [-] , M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , J. Bron [-] (84. V. Záhoř [-] ) , T. Výrut [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , V. Voves [-] (90. D. Drudík [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-] (70. L. Zahoř [-] )

TJ Start Tlumačov
J. Královec [-] - M. Tesař [-] , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] - F. Copák [-] , M. Wolf [-] (88. J. Podestát [-] ) - M. Čára [-] (60. J. Minařík [-] ) , M. Frček [-] (46. M. Hruška [-] ) - Z. Bláha [-] , J. Hruška [-] (70. T. Čadek [-] ) , L. Hruška [-]

ŽK: 60. M. Pinc - 50. J. Malík .
Hráči zápasu: J. Královec , F. Copák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koura Radim - ZAHOŘ Zdeněk (N), KALENDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.