1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov mistrem 1.B třídy


Branky


0

Po dvaadvacátém kole je již rozhodnuto, Tlumačov navzdory remíze postupuje do 1.A třídy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Utkání dvou týmů z opačných konců tabulky mělo jasného favorita. Tlumačovští to také od úvodních minut dokazovali, měli územní převahu a snažili se vstřelit vedoucí branku. Postřekovští ale vstupovali do utkání pod novým trenérem, takže o motivaci měli hráči postaráno. Po celý první poločas byli sice zatlačeni na vlastní polovinu, poctivě ale bránili a nedovolovali soupeři dostat se do nějaké vyložené šance. Přesto si hlavně v závěru poločasu domácí přeci jen nějaké šance vytvořili, hosty ale držel skvěle chytající Lukáš Frei. V prvním poločase tedy nakonec diváci branku neviděli, skóre bylo nerozhodné 0:0. Spokojenější byli určitě hráči Postřekova.

Ani v druhé půli branka nepadla

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Postřekovští sice trochu vyrovnali hru, snažili se i hrozit z rychlých protiútoků, hlavní náplní jejich práce bylo ale pořád bránění. Tlumačov měl opět velkou územní převahu, ale s minimem šancí. Postupem času ale přidávali domácí fotbalisté na obrátkách a utahovali smyčku kolem velkého vápna soupeře. Několika střídánimi oživili svou hru a čerství hráči byli na trávníku znát. Postřekovští měli největší šanci v 75. minutě, kdy kopali přímý kop těsně za hranicí velkého vápna, střelu ale zblokovala pozorná zeď. V závěrečných minutách byl tlak Tlumačova doslova drtivý, hráči Postřekova se ale ubránili a dotáhli utkání do penalt. 

Rozstřel zvládli lépe domácí

Penaltovou loterii zvládli lépe domácí a po trefách Matěje HruškyMichala TesařeFrantiška Copáka Jakuba Malíka zvítězili 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Věděli jsme, že to bude těžké utkání, soupeř vyměnil během týdne trenéra, takže jsme očekávali zlepšený výkon od Postřekova. Po celý zápas jsme měli územní převahu, soupeř ale poctivě bránil a bojoval. Vypracovali jsme si několik šancí, soupeře ale podržel brankář. Zápas tedy dospěl až k penaltám, měli jsme asi ještě více přidat, z naší strany to nebylo dostačující.




Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] , J. Malík [-] - J. Minařík [-] , Z. Bláha [-] (90. M. Čára [-] ) , F. Copák [-] , L. Hruška [-] (51. J. Podestát [-] ) , M. Wolf [-] - M. Frček [-] (70. M. Hruška [-] ) , T. Čadek [-] (76. O. Polák [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Němec [-] , L. Ledvina [-] , D. Steinberger [-] - T. Ledvina [-] (80. M. Cibulka [-] ) , D. Vavřík [-] , P. Steinberger [-] , D. Karlík [-] , K. Kuželka [-] - J. Závodný [-] , F. Kreuz [-] -

ŽK: 51. L. Hruška , 81. J. Minařík , 87. J. Malík - 63. J. Němec , 70. D. Vavřík .
Hráči zápasu: M. Tesař .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Janda Marek - RUDA Daniel, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.