2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si připisuje povinnou výhru


Branky


55. V. Mifek , 85. V. Mifek - 26. M. Bořil , 42. K. Pangrác , 68. J. Bočan , 77. V. Braun
0

Ve dvaadvacátém kole přivítali hráči Klenčí na svém hřišti fotbalisty Bělé nad Radbuzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se zaslouženě ujali vedení

Do zápasu vstupovali hráči Bělé v roli velkého favorita a potvrzovali to již od úvodních minut. Měli velkou územní převahu a soupeře k míči prakticky nepustili. Hráči Klenčí se soustředili pouze na obranu a hráli na nakopávané míče. Velká rána pro domácí přišla ve 25. minutě, kdy se po srážce s Kamilem Pangrácem zranil brankář Jan Sokol a musel být střídán. Hosté se hned vzápětí dostali do vedení, na centr z pravé strany od Kamila Pangráce si naběhl Miroslav Bořil a nekompromisně zakončil. Vstřelená branka hráče Bělé uklidnila, ale nepolevili a i nadále byli aktivní směrem dopředu. Ve 42. minutě přidali druhou branku, když se po rohovém kopu Martina Šinála odrazil míč ke Kamilu Pangrácovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, Bělá tedy vedla 0:2.

Bělá si výhru pohlídala

Ve druhé půli opět dominovali hostující fotbalisté, hned v úvodu si vypracovali několik vyložených šancí, které ale neproměnili. Domácí se poté trochu vzchopili a podařilo se jim dokonce snížit. V 55. minutě zahrávali přímý kop, na zadní tyč si naběhl Vojtěch Mifek a střelou zblízka překonal brankáře hostí. Bělá se ale nenechala rozhodit a i nadále kontrolovala hru. Venku šanci na zvýšení vedení měl Mikuláš Pustovojt, který zahrával pokutový kop, nastřelil ale pouze tyč. Hned vzápětí měl velkou šanci Václav Landrgott, který si naběhl na centr ze strany, brankáře domácích ale opět zachránila tyč. Ten samý hráč orazítkoval o pár minut později spojnici tyče a břevna, když využil přihrávky ze strany a byl nehlídaný na velkém vápně. Hosté se ale nakonec přeci jen prosadili, v 68. minutě se míč odrazil na velké vápno, kde ho pěkně trefil Jakub Bočan a zvýšil na 1:3. Na 1:4 zvýšil o devět minut později Václav Braun, který využil přihrávky Václava Landrgotta a tváří v tvář brankáři nezklamal. Klenčí se podařilo ještě zkorigovat výsledek v 85. minutě, kdy zahrával přímý kop z poloviny hřiště Vojtěch Mifek a k překvapení všech, především tedy brankáře Bělé, skončil míč až v brance. Bělá tedy porazila Klenčí 2:4 a stále má ještě šanci poprat se o baráž.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Těžké utkání, soupeř je poslední, takže naši hráči měli v hlavách, že vše půjde samo. Začali jsme dobře, měli jsme převahu a první poločas jsme vyhráli o dvě branky. Ve druhé půli jsme měli několik šancí, které jsme nevyužili a soupeř snížil. Vstřelili jsme ale další dvě branky a výhru jsme si pohlídali.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] (25. F. Maslen [-] ) - J. Sokol [-] , J. Houdek [-] , V. Mifek [-] , M. Čipera [-] , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , T. Čipera [-] , F. Smazal [-] (65. J. Mifek [-] ) , J. Jero [-] , M. Psutka [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] , K. Pangrác [-] (46. J. Bočan [-] ) , J. Sopko [-] - J. Černý [-] (52. L. Černý [-] ) , M. Šinál [-] , D. Frank [-] - M. Bořil [-] (85. P. Cingroš [-] ) , V. Landrgott [-] (80. J. Kotrc [-] )

ŽK: 53. M. Psutka , 59. V. Mifek , 65. M. Čipera - 87. V. Braun .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - RUBÁŠ Jaroslav, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.