Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč uštědřila soupeři debakl


Branky


0

Ve třiadvacátém kole přivítali hráči Kolovče na své půdě fotbalisty Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté sice vedli, domácí ale skóre otočili

Souboj dvou týmů se skvělou formou - to byl duel mezi Kolovčí a Chodovou Planou. Domácí od úvodních minut vlétli na svého soupeře a chtěli ukázat, kdo je na trávníku pánem. Hosté ale hráli chytře, čekali na svou šanci a nakonec se i dočkali. V 8. minutě je poslal do vedení záložník Jindřich Pelan a zařídil tak svému týmu raketový vstup do zápasu. Hráči Kolovče se ale nenechali rozhodit a hned o dvě minuty později udeřili. O vyrovnávací branku se postaral útočník Miloslav Duchoň a začínalo se odznova. Domácí naplno rozjeli svou útočnou sílu a zatlačili soupeře na jeho polovinu, hosté byli nuceni pouze bránit a na nějaké výpady neměli ani pomyšlení. Ve 38. minutě měli ale hosté obrovskou šanci v podobě pokutového kopu, ke kterému se postavil Rudolf Ovčačík, neunesl ale tíhu okamžiku a svůj pokus neproměnil. Domácí hned vzápětá udeřili, do vedení je poslal kapitán Jan Milota. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 2:1.

Gólová mašina Kolovče se zastavila na sedmi zásazích

Do druhého poločasu vlétli hráči Kolovče naprosto skvěle a hned v první minutě se jim podařilo zvýšit vedení. Do střelecké listiny se podruhé v zápase zapsal Jan Milota a domácí měli pohodlný náskok dvou branek. To jim ale rozhodně nestačilo a i nadále se tlačili do útoku. Na 4:1 zvyšoval v 54. minutě Milan Gabriel a o vítězi už bylo prakticky rozhodnuto. Chodová Planá se ale nevzdala a podařilo se jí snížit, v 70. minutě přidal svou druhou branku v zápase Jindřich Pelán. Domácí ale opět téměř okamžitě kontrovali, svou druhou branku zápasu přidal i Miloslav Duchoň a opět to bylo o tři branky. Ani s tříbrankovým vedením se domácí nespokojili a stále tlačili na svého soupeře. V 78. minutě skóroval Tomáš Bozděch, který zvyšoval na 6:2. Na konečných 7:2 upravil skóre v 89. minutě Jiří Rejthar a definitivně tak utvrdil vysoké vítězství svého týmu. Koloveč tedy zdemolovala dalšího soupeře a stále může pomýšlet na místo v baráži, musí ale spoléhat na ostatní týmy.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Dnes to byla hra na jednu bránu, i když jsme nastoupili proti týmu, kterému se daří. Soupeře jsme přehráli ve všech směrech a skóre tomu odpovídá. Myslím si, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři, který hrál velmi dobře. Důležitý moment přišel, když jsme za stavu 1:1 neproměnili pokutový kop, to bylo asi rozhodující. Soupeř nám navíc hned v úvodu druhého poločasu vstřelil branku na 3:1 a bylo prakticky po zápase. Chtěl bych pochválit brankáře, který sice inkasoval sedmkrát, skvěle ale zaskočil za naší stálou jedničku a vedl si nad očekávání.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - J. Rejthar [-] , M. Záhrobský [-] , M. Gabriel [-] , R. Denk [-] (72. M. Sušický [-] ) , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] (78. M. Pluhař [-] ) , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
F. Galba [-] - R. Seitz [-] (46. D. Hanko [-] ) , J. Abramčuk [-] , T. Sykal [-] (82. V. Vyskočil [-] ) , P. Chval [-] , J. Sloup [-] , J. Pelán [-] , I. Ryška [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , Z. Kutička [-]

Hráči zápasu: T. Mastný , J. Milota .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brůha Radek - HÁJEK Zdeněk, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.